Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30192
Players nickname
Paja_Moretti
Suspect ID
80292
Date of violation
Jul 27, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/mchJHPdTmsY

ZEMOPANDA

Player
Player
udaras autom namerno u auto pakostni covjek jedan, sto si prosio da kupim kripto valute da bi gradio svoj budzet na meni sad ti krivo sto nisam htjeo pa namerno udaras autom srami se svojih postupaka...skemeru jedan skemo si koliko ljudi a te snimke ne prilazes jel te zonixa te savu jos prodajes te pare za irl pare a to nisi naveo jel...srami se iskreno

Paja_Moretti

Uberi nam gram
Player
ajde smiri se po celi dan igras nista drugi ne radis
udaras autom namerno u auto pakostni covjek jedan, sto si prosio da kupim kripto valute da bi gradio svoj budzet na meni sad ti krivo sto nisam htjeo pa namerno udaras autom srami se svojih postupaka...skemeru jedan skemo si koliko ljudi a te snimke ne prilazes jel te zonixa te savu jos prodajes te pare za irl pare a to nisi naveo jel...srami se iskreno

ZEMOPANDA

Player
Player
jes jes ti znas sta ja radim hahahah sta te bode sto imam para a ne djelim sa tobom jel...ja moj zivot imam sredjen a ti sebi sredi al neces se graditi preko mene pa ti krivo sto nemozes trositi sa mnom moje pare za to si me zvao da kupujem neke kripto valute tamo vamo skemeruuuu...jadno je to druze poznat si kao skemer srami se iskreno cjeli server te zna po tomeee

Abrenz Lerdi

Player
Player
ID 80292 nije te pogodio tako da pravilo nije prekršeno
1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori

Status
Not open for further replies.
Top Bottom