Osnovne informacije
1. Vaše ime IRL: Borivoje2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: Oko 4 sata
5. Vaš Discord: bokii_24
6. Vaše ingame ime: Boki Ingram
7. Vaš ID: 38383
Dodatne informacije
1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želite biti lider ove organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Prvi razlog je zato što mi je SAHP oduvek bio jedna od najzanimljivijih državnih organizacija. Sviđa mi se njihov posao, pogotovo patrole, potere i saobraćajne kontrole. imam dovoljno iskustva da vodim organizaciju i da napravim dobru ekipu.Drugi razlog je to što sam skoro svo vreme na serveru proveo u državnim organizacijama i naučio kako sve funkcioniše. Bio sam kod raznih lidera, video sam kako rade dobri lideri, ali i neke stvari koje bih mogao da popravim. Trudio bih se da budem fer prema svima, da nema favorizovanja i da svaki član dobije šansu da pokaže koliko zna. Takođe već imam ljude kojima verujem i koji će mi pomoći oko vođenja organizacije.
Treći razlog je što želim da SAHP bude aktivniji nego što je sada. Organizovao bih više patrola, obuka i raznih akcija kako bi članovi imali šta da rade i kako bi RolePlay bio zanimljiviji. Voleo bih da napravim dobru atmosferu u organizaciji gde će se svi poštovati i pomagati jedni drugima.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Po mom mišljenju, SAHP može da bude mnogo bolji ako ima više aktivnosti. Organizovao bih redovne obuke za nove članove kako bi naučili pravila i način rada. Pored toga, bilo bi više patrola, saobraćajnih kontrola i zajedničkih akcija sa drugim državnim organizacijama.Takodje bih organizovao treninge sa specijalnim jedinicama i te jedinice će biti posebno obučene da barataju oružijem. Organizovao bih simulacije talačkih situacija i pljački prodavnica i svako bi imao svoju ulogu. Mislim da bi tako bilo mnogo više zanimljivih situacija.
Najvažnije mi je da u organizaciji vlada poštovanje i dobra atmosfera. Ako neko napravi grešku, prvo bih mu objasnio šta je pogrešio i pomogao da to ispravi, umesto da ga odmah kažnjavam. Moj cilj nije samo da budem lider, nego da napravim ozbiljan i aktivan SAHP u kojem će ljudi voleti da igraju i da zajedno pravimo što kvalitetniji RolePlay.
Rankovi:
30. Državni Šerif
29. Zamenik Državnog Šerifa
28. Asistent Državnog Šerifa
27. Komandir Stanice
26. Supervizor Stanice
---HC---
25. Zamenik Komandira Stanice
24. Komandant SAJ
23. Zamenik Komandanta
22. Glavni Inspektor
21. Zamenik Inspektora