Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Emro_

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Emrah
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: UTC +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-6h
5. Vaš Diskord: emro.13
6. Vaše Ingame ime: Emro Kartezzi
7. Vaš ID: 77200
Dodatne Informacije

1. Lider za SAHP ( San Andreas Highway Patrol)

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

2.1 Vaznost SAHP-a i poboljsavanje rada i aktivnosti organizacije
SAHP je oduvijek bila specidicna i zanimljiva organizacija, ona je jedina organizacija koja moze prodavati tablice i osiguravati vozila sto je jedan od kljucnih elemenata RP-a. Ona je uvijek bila na dobrom glasu jer je bila aktivna i poslozena organizacija. U svom mandatu zelim jos vise povecati aktivnost te zelim dovesti SAHP do vrhunca tako da ce se druge organizacije i sami gradani moci ponositi i ugledati na nju.

2.2 Pozicija i status SAHP-a
U posljednje vrijeme postoje odredene organizacije koje preuzimaju vodstvo i vode sa aktivnoscu, takoder postoje i one koje znaju biti neaktivne. Zelim postati lider kako bi se sve drzavne organizacije mogle u bilo kojoj situaciji ili trenutku mogle osloniti na SAHP kao mocnu i aktivnu organizaciju kojoj je cilj sprovoditi zakon na maksimalnom nivou u bilo kojem trenutku. Vec imam odreden tim i prijasnje testirane ideje koje su se pokazale korisne u vodenju i aktivnosti organizacije. Ljudi koje sam odabrao dobro su poznati i testirani u vodenju organizacije i sprovodenju apsolutnog reda te mislim kako s takvim ljudima mogu dovesti SAHP do vrhunca.

2.3 Poboljsanje RP-a
Ono sto je moj najveci cilj i po meni najvaznije je poboljsanje RP-a u organizaciji. Zelim se na to maksimalno fokusirati te sam planove napravio mjesecima prije. U mom SAHP-u nece biti losih odnosa sa drugim organizacijama/gradanima, nece biti moljenja za rankove te iskoristavanje istih u svoje potrebe. Maksimalno bi se fokusirao na detaljna ispitivanja za ulazak u organizaciju koja bi sprovodili samo osobe od mog poverenja, takoder organizirao bi redovite obuke kako bi pripremio svoje sluzbenike za odradivanje svakakvog rada i na rjesevanje svih problema koji ih snadu na putu kao sluzbenike SAHP-a. Kao sto sam naveo nastojao bi odrzati odlicna poznanstva i prijateljstva SAHP-a s ostalim drzavnim organizacijama. Problemi bi se rijesavali po postupku u najbrzem roku, ako uopce dode do istih. Na svaku akciju bi se dolazilo i pokazala maksimalna volja i profesionalizam. Clanove bi motivirao bonusima i pohvalama, izdatim poverenjem te bi nakon nekog vremena napravio organizaciju za pohvalu!

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1 Veći broj patrola i bolja pokrivenost autocesta

Smatram da bi patrole SAHP-a trebale biti prisutnije na autocestama i glavnim prometnicama, a ne samo kada dođe do prijave ili akcije. Redovitim patroliranjem povećala bi se sigurnost svih sudionika u prometu, a kriminalne organizacije imale bi osjećaj da je SAHP uvijek prisutan. Također bih organizirao raspored patrola kako bi u svako doba dana barem nekoliko jedinica bilo aktivno na terenu.

3.2 Više aktivnosti i zajedničkih akcija

Planirao bih organizirati više aktivnosti unutar organizacije kako bi članovi bili što aktivniji tijekom smjene. Osim standardnih intervencija, često bih organizirao prometne kontrole, posebne akcije, vježbe te zajedničke ophodnje s ostalim državnim organizacijama. Time bi se povećala aktivnost SAHP-a, ali i kvaliteta RolePlay-a za sve igrače na serveru.

3.3 Napredovanje kroz trud i zalaganje

Želim da svaki član zna kako se rad i trud cijene. Promaknuća se ne bi dobivala zbog poznanstava ili vremena provedenog u organizaciji, već isključivo na temelju aktivnosti, ponašanja i zalaganja. Takav sustav motivirao bi članove da budu redoviti, profesionalni i da uvijek daju svoj maksimum tijekom obavljanja dužnosti. Smatram da se upravo na taj način može izgraditi jak, discipliniran i uspješan SAHP koji će biti primjer ostalim državnim organizacijama.

Sretno svim ostalim kandidatima.💕
𝓢 𝓹𝓸š𝓽𝓸𝓿𝓪𝓷𝓳𝓮𝓶, 𝑬𝒎𝒓𝒐 𝑲𝒂𝒓𝒕𝒆𝒛𝒛𝒊​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom