Draga administracio, želeo bih da se izvinim zbog moje greške i želeo bih ponovo da se uključim u ovaj divni projekat, naime nakon tog teškog dana kada sam seo za računar i ušao u ovaj divni projekat gde sam odlučio da prodam oružje i municiju koju sam imao da bih zaradio nešto novca, imao sam 28 godina sa korumpiranom biografijom u hitnoj medicinskoj pomoći kod tadašnjeg direktora Danijela Nugetika, naleteo sam na kolegu u patrolnom autu koji je vozio u crvenoj zoni i pitao ga šta tamo radi, on mi je rekao nešto poput toga da radim u getu bez uniforme jer mi nije dozvoljeno (dozvoljeno mi je jer jedina pogodnost je ići u geto bez uniforme), pretio mi je da ću biti otpušten jer smo istog čina, bio sam zakazan za 100 hiljada, kada sam došao na dogovoreno mesto po oružje, snimak mi nije radio i nisam mogao da prekinem vezu sa tim prevarantom i kada su me pozvali glasom na Diskordu, moje tadašnje kolege su počele da razgovaraju sa mnom, naljutio sam se i napisao na administratorskom tiketu ono što sam napisao, posle nekog vremena sam dospeo na crnu listu zbog procene projekta, sada je tako i bilo. Na neko vreme želim da se vratim da igram sa svojim starim prijateljima (većina njih je pitala da li ću se vratiti i kada). Izvinjavam se od srca i nadam se novoj prilici. Prihvatam sve što mi je potrebno, i novac i predmete, samo da bih ponovo igrao na ovom divnom projektu. Spira Lahantaestamuloca 38669