Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sedza Costello

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Sergej
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-8 sati
5. Vaš Discord: ssedza_
6. Vaše ingame ime:Sedza Ekitike
7. Vaš ID:76444

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Zelim postati Lider ove organizacije jer sam tokom svog mog igranja na ovom projektu bio uvijek u state organizacije,mislim da imam ogromno iskustvo,odgovornost i znanje da bih bio Lider ove organizacije.Kao Lider bih volio da moja organizacija bude odgovorna,profesionalna i svakodnevno biti aktivna na autoputevima i suzbijanju kriminala i brze voznje.

2.2 Kao lider,gledao bih da odrzim dobar odnos sa svakim clanom moje organizacije,i da ne bude nikakvih konflikta izmedju clanova.Trudio bih se da SAHP napreduje kroz kvalitetan rad obuke i svakodnevne aktivnosti.Posebno bih izdvojio timski rad jer se tako najbolje pokazuje primjer ozbiljne State Organizacije.

2.3 Sa Obzirom da je SAHP kljucna organizacija za autoputeve,moj cilj bi bio da SAHP bude realisticna organizacija sto se tice potjera,hapsenja,kontrola i razgovora sa gradjanima.Gledao bih da SAHP bude aktivna organizacija koja ce da doprinese kvalitetan RolePlay kroz svoje interakcije izmedju gradjana i kriminalaca.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Svaki novi član organizacije bi morao da prodje odredjenu obuku zbog sticanja iskustva i poznanstva sa procesom rada ove organizacije.

3.2 Povecanje aktivnosti na autoputevima,redovne saobracajne kontrole i specijalne akcije

3.3 Svaki clan organizacije ce svojim trudom i radom biti unaprijedjen i nagradjen.Na kraju svake nedelje bi se delili bonusi za 3 najjaktivnija člana organizacije,1. mesto bi uzelo 500K,2.mesto 350K i 3. mesto 200K,aktivnost bi se pregledala kroz patrol log koji ce svaki clan organizacije da ima.

3.4 Ceste saradnje sa drugim State Organizacijama kao sto su:
Los Santos Police Department,Federal Bureau of Investigation,Emergency Medical Services,National Guard,Governemnt.

RANKOVI:
25. State Sherif
24. Deputy State Sherif
23. Executive Sherif

High Command

22. Assistant of State Sheriff
21. Station Commander
20. Chief of Staff

High Staff
19. D. Chief of Staff
18. Head of Patrol
17. Head of Training

Clanovi SAHP-a
16. Chief Inspector
15. Inspector
14. SAHP Secret
13. Junior Inspector
12. Lieutenant II
11. Lieutenant I
10. Sergeant II
9. Sergeant I
8. Senior Cadet
7. Cadet
6. Junior Cadet
5. Police Officer in Training
4. Tow Service

Odsustvo
3. Leave of Absence
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h

KODOVI:
10-1: Sve jedinice se vracaju u stanicu na odredjenom mestu po naredjenju HCa.
10-2: Negativno
10-3: Prekinuti razgovor na radiu
10-4: Potvrđeno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava sa dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava u toku
10-11: Pljačka u toku
10-20: Trenutna Lokacija
10-21: Trenutno stanje
10-22: Situacija sa taocima