By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ale YoungstarMetla sinko
STOJKE ANGELLLL*Na ovom snimku ovde mozete videti kako igrac ( 69720 ) pali share sa skeletonima i cituje , a Lider Andrija Toske ga bodri u tome i place mu da su ukljuceni skeletoni , Lider je imao interakcije s njim , kao sto su : Ubacivanje u Org , Davanje Ranka , Prenosenje stvari , I pricanje po voicevima svaki dan , ja mislim da je dokaz ovaj dovoljan , pa vi procenite da li cete ldieru da date kaznu , ubacivao je u organizaciji isto i citere poput 92275 koji je isto sa njima u voiceu i smeje se dok ovaj shara screen sa skeletonima,
Lider Vagosa Andrija Toske je takodje ubacivao u ORG lika koji je dobio ban za cheats , a id liku je 92276.
EVO POVA GDE PALI SKELETONE IGRAC
( STIZE NOVI POV )
S postovanjem
PAJA ANGELLLLL
Zubi ti ko raspored casova tisinaSTOJKE ANGELLLL*
i mali diego se okupili sad krece haos pazite se ej
Messito vam je karma jer navijate za mrtvog jevreja pesia
slomjeniMessi![]()
Strahinja smiri se drzis ga zivotom xDdiego smiri se cuti i budi dobra kurva kao sto si uvek
sise sevenStrahinja smiri se drzis ga zivotom xD
o ovom povu ne treba pricat
diego cuti jedini org koji ti nije na hq je onaj kad svi citujete na mtrvoStrahinja smiri se drzis ga zivotom xD
i nisam tvoja keva da ga drzimStrahinja smiri se drzis ga zivotom xD
Dal treba bit smijesno ovo ili?i nisam tvoja keva da ga drzim
prosecna stvar koju bi reko lik koj podrzava citere..I takodje posle toga prijavili su mi clanovi koji su videli sta on koristi da ga sto pre kikam, a to sam i uradio tj. rekao sam zameniku zbog toga sto tog trenutka nisam bio IG, a evo i dokaza gde je kikan
izvini zaboravio sam da ustase ko ti nemaju kevuDal treba bit smijesno ovo ili?
Mali smiri se jucer izaso iz osnovne valjda ne znas ni sta to znaciizvini zaboravio sam da ustase ko ti nemaju kevu