Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Boban123

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Matej Maksimovic
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): online sam od 7 pa se odmaram malo oko 12 i onda ing do 3 pa opet oko pet do 11 pola 12
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): sve zavisi od dana ali odprilike prosjek je 6-7 sati i vise
6. Vaš Discord:tejma999
7. Vaše ingame ime:Makiz_Obamaa
8. Vaš ID:92995
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-e

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Voleo bih da postanem admin iz dosta razloga, a neki od njih jesu da zelim doprinjeti i pomoci zajednici sto vise i zelim napraviti ugodjaj svakog igraca koji igra na ovom serveru nezaboravnim a pored toga smatram i da imam dovoljno odgovornosti i strpljenja za ovakvu vrstu posla
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti jesu da sam dosta odgovoran i zreo za svoje godine i mislim da cu svojim radom admin timu doprinjeti daljem razvoju servera na dobro
3. Koje su vaše najveće slabosti? Moje slabosti jesu da za razliku od drugih kandidata najvjerovatnije imam manji playtime nego oni ali mislim da ce moj rad na duznosti biti dosta efikasniji i vredniji kao admin
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Sve biznise sto sam imao sam vec prodao
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Postoji nekoliko ali ako ijednim slucajem uspijem uci u admine tih problema cu se rijesiti sto je brze moguce.Lijep pozdrav za svu administraciju granda i hvala sto nam ugodjaj u ovom gradu pravite nezaboravljivim, pored toga spreman sam na sve kritike koje me slijede.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom