Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P. 6.15 ,Mass RDM u GZ + Fear RP | 6149

Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
6149
Date of violation
Jul 6, 2022
Time of violation
18:20
Proofs
https://youtu.be/1z59onyIGiI

Ray Gold

Player
Player
Vidi sve na POV da dječak mora lječit svoje hirove pa dođe pored hotela u dvorište da poubija sve.
+ prjetnje da će to radit svaki dan.. meni nije problem svaki dan kačit forum ali smatram da je to za malo težu kaznu ili warn jer ovakvi ljudi ne zaslužuju da igraju na serveru. jer krše svako pravilo koje može da prekrši uz to ga nije briga za to.
Na kraju pored mene min 9 ljudi koji su bili u dvorištu i oko njega on se šeta sa shotgunom i puca kao da nema nikoga.

Aleksandar

Player
Player
Hahahah pozdrav od Son Gohana, dragi Rey posle jebanja nema kajanja, nemoj sad plakati po forumu i praviti se nevin, jos da se naguziš i milina...

L.P.S.G

Ray Gold

Player
Player
vidi se tvoje ponašanje moras jos puno toga pojesti da dođes na moj nivo a kamoli da naguziš šta. L.P. uživaj u novom dvorištu ;)

Aleksandar

Player
Player
U pravu si, vidi se moje ponasanje, ja sebe prestavljam na forumu ili ti bilo gde bas onako kakav i jesam, a ti prvo stavis dve do tri maskice na lice pa napises nesto....

L.P.S.G

Aleksandar

Player
Player
Ajde sad dok sam u demorganu ovih 180min iskoristi priliku, popravi panele posadi bastu itd.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom