Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Ban za Project Blacklist / Aldin Verstappen

Your ID
82148
Players nickname
Kio_Xantrees
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jul 27, 2026
Time
21:11
Proofs
https://imgur.com/a/BhkVTFB

Ilay.

Grand is Good (GIG)
Player
Poštovani,

Želeo bih da uložim žalbu na svoju zabranu na Project Blacklist-u.

Ne razumem zašto sam stavljen na Project Blacklist, pogotovo zato što je ovo jedini server na kojem sam dobio ovu vrstu zabrane. Nema mi smisla da budem Project Blacklistovan samo na jednom serveru, dok na ostalim nemam isto ograničenje.

Takođe želim da pojasnim da sam svoj EN3 nalog napravio tek juče, tako da on nema nikakvu istoriju kršenja pravila. Jedini moj nalog koji je trenutno banovan jeste moj DE1 nalog, a taj ban je isključivo zbog Organization Nuking-a.

Želeo bih da dodam i da sam imao isti problem na EN3 serveru, ali je nakon pregleda mog slučaja zabrana uklonjena (unbanovan sam). U priloženom forum thread-u jasno se može videti da je moja žalba prihvaćena i da sam dobio unban:

Reviewed - Ban For Project Blacklist | Adham Pluxury

Upravo zbog toga smatram da nema smisla da ostanem Project Blacklistovan na RS serveru, kada je isti slučaj već pregledan i rešen na EN3 serveru. Verujem da bi i ovde moglo da se radi o nesporazumu ili grešci.

Bio bih zahvalan ako biste mogli da pregledate moj slučaj i ponovo razmotrite Project Blacklist. Ukoliko je došlo do nesporazuma ili greške, bio bih zahvalan na prilici da to razjasnimo i rešimo.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav,

Ilay

Top Bottom