Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban Appeal za G.P 1.1| Nixa Simba

Your ID
14084
Players nickname
Armin Dior
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Dec 27, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Z1yMyjW

armin diego

Player
Player
Poštovani administratori,

ovim putem želim da uložim žalbu na ban koji sam dobio zbog kršenja pravila G.P 1.1.

Pre svega, želim da se iskreno izvinim zbog svog postupka. Svestan sam da sam napravio grešku i u potpunosti prihvatam odgovornost za svoje ponašanje. Moja namera ni u jednom trenutku nije bila da narušim RolePlay iskustvo drugih igrača niti da prekršim pravila servera.

Nakon što sam detaljno pročitao pravilo G.P 1.1 i razumeo zbog čega sam kažnjen, shvatio sam gde sam pogrešio. Ovaj ban mi je bio ozbiljna opomena i iz njega sam izvukao važnu lekciju. Uveren sam da se ista greška neće ponoviti, jer sada mnogo bolje razumem pravila i njihov značaj za kvalitet igre i zajednice.

Grand RP mi predstavlja mesto na kojem provodim slobodno vreme, upoznao sam mnogo ljudi i zaista uživam u RolePlay-u. Zbog toga mi je iskreno stalo da nastavim da budem deo zajednice i da svojim ponašanjem doprinosim pozitivnoj atmosferi na serveru.

Ljubazno vas molim da uzmete u obzir moje izvinjenje i pružite mi još jednu priliku. Spreman sam da prihvatim svaki uslov koji smatrate potrebnim, da ponovo proučim pravila ili prođem dodatnu edukaciju, kako bih pokazao da mogu biti odgovoran i korektan član zajednice.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i razmatranju moje žalbe. Nadam se da ćete uvažiti moje iskreno kajanje i dati mi priliku da dokažem da sam naučio iz svoje greške.

Srdačan pozdrav,

Armin Dior

Top Bottom