Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Sugestija za RS I Abraham Elkhabib

Your ID
26739
Players nickname
Ronaldo Nuclear
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Aug 5, 2026
Time
00:00
Proofs
https://discord.com/channels/1487371894821752832/1533525274996510740

Ronaldo Nuclear

Player
Player
Pisao sam sugestiju za RS server gdje mi je Silence napisao da pisem administraciji ovog servera, Ukratko Na EN serverima i DE serverima ima pravilo gdje ukoliko ne pricas jezik koji se prica na tom serveru dobijas instant Ban sa servera. Ja sam pisao sugestiju gdje je preko 50 ljudi se slozilo samnom a vijerujem da i vise. U zadnje vrijeme na nas server dolaze Njemci, Turci, Englezi koji cituju i svakodnevno dobijaju ban za pc check ili cheat, Ali i svakodneo vndolaze novi. Mislim da bi ovo pravilo dobro doslo jer bi se rijesili stranaca na serveru koji unistavaju RP i koji vecina cituju. Nadam se odgovoru od Abrahama

evo i sugestija: Discord - Group Chat That’s All Fun & Games

mjau

Well Known
Player
Pisao sam sugestiju za RS server gdje mi je Silence napisao da pisem administraciji ovog servera, Ukratko Na EN serverima i DE serverima ima pravilo gdje ukoliko ne pricas jezik koji se prica na tom serveru dobijas instant Ban sa servera. Ja sam pisao sugestiju gdje je preko 50 ljudi se slozilo samnom a vijerujem da i vise. U zadnje vrijeme na nas server dolaze Njemci, Turci, Englezi koji cituju i svakodnevno dobijaju ban za pc check ili cheat, Ali i svakodneo vndolaze novi. Mislim da bi ovo pravilo dobro doslo jer bi se rijesili stranaca na serveru koji unistavaju RP i koji vecina cituju. Nadam se odgovoru od Abrahama

evo i sugestija: Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Ovo je offtopic ali kaznite svejedno,u poslednjih godinu dana Stranaca je sve vise na serveru gde oni unistavaju evente,naravno ja volim odigrati nekad informal ovako da se opustim ali nista dzabe kad dodje nemac sa 15 kilova i unisti neku zabavu koji neki imaju gde sve vise ljudi ne idu na OOC evente zbog njih.
Najbolje da se svi banaju jer oni ne dolaze da pomazu RS Serveru nego unistavaju RS server zbog kojeg vecina ljudi svakim danom sve vise i vise napusta srv

Top Bottom