Dobra večer administracijo, pisao sam o situaciji ovoj Aldinu u privatno ali ne odgovara vjerujem zbog puno Dm zahtjeva od drugih ljudi što potpuno razumijem pa sam odlučio napraviti Self report. Uglavnom ja sam svoju lisicu na ramenu bacio na pod i ID: 88882 ju je pokupio te kasnije vratio. Nisam lisicu bacio u namjeni da je on pokupi jer je lisica NE PRENOSIVA te dobivena iz ruleta odeće na ženskom karakteru i od prvog dana kada sam je dobio ona ima oznaku da nije tradable. Zvao sam dosta admina da im objasnim situaciju i nitko nije znao što točno da napravim jer nisu nikad čuli za takav slučaj da je neko uspio pokupiti ne prenosivu stvar. Ja iskreno ne vidim da je ovo ikakva greška sa moje strane već vjerujem da je to neki bag koji se treba fiksat. Ja se nadam da će admin koji ovo pregledava imati razumijevanja i da će oprostiti jer kao što sam reko Item koji sam bacio je ne prenosiv i ne znam kako je osoba uspjela to uzeti... šaljem povove sa moje strane koji nemaju zvuk nažalost ali šaljem i povove od lika koji je pokupio i vratio na kraju...
Pov od lika kada je pokupio:
Pov od lika kada je vratio:
Pov od lika kada je pokupio:
Pov od lika kada je vratio: