placemo? hmm? pa pazi ko se na snimku kurcio i twerkovao pa posle plakao na forumu?Vi krsite plavila i kurcite se a posle plačete kao neke čke
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!placemo? hmm? pa pazi ko se na snimku kurcio i twerkovao pa posle plakao na forumu?Vi krsite plavila i kurcite se a posle plačete kao neke čke
vi ste oni koji placu po forumuVi krsite plavila i kurcite se a posle plačete kao neke čke
Pa jel vidis ti negde 24966, to ti je moj ID, mene možete samo u vladi da nađete i tjtvi ste oni koji placu po forumu
Za to se slazem da je izazivanjeplacemo? hmm? pa pazi ko se na snimku kurcio i twerkovao pa posle plakao na forumu?
onda bolje da se ti teras u kurac. Jel si ti sudjelovao bilo gde u ovoj situaciji? Nisi. Onda cutiPa jel vidis ti negde 24966, to ti je moj ID, mene možete samo u vladi da nađete i tjt
I to je bio razlog iz kog ga je ubio. Jer je izazivaoZa to se slazem da je izazivanje
Alo balavac, ja imam prava da komentarisem koliko hoću, a tebi sto je samo kurac u ustima to je tvojeonda bolje da se ti teras u kurac. Jel si ti sudjelovao bilo gde u ovoj situaciji? Nisi. Onda cuti
lol 012?Alo balavac, ja imam prava da komentarisem koliko hoću, a tebi sto je samo kurac u ustima to je tvoje
Šta 012? 2012 si godiste rl?lol 012?
Nemas prava da nekome pametujes kidu mali bezruki mali bejterskiAlo balavac, ja imam prava da komentarisem koliko hoću, a tebi sto je samo kurac u ustima to je tvoje
Ajd sad marš da i tebe nei rdmo svaki dan samo se pazioooooooooouuuuuŠta 012? 2012 si godiste rl?
Si ti mozda 010 kako pricas mozda i jesiŠta 012? 2012 si godiste rl?
sad brises?ALO PICKA TI MATERINA MALA RETARDIRANA TISINA TU BALAVAC
Ja sam 97 retardu mali, a bejter nisam, možes da vidiš da me uopšte nigde nema u žalbama, a vi mali retardi balavi se kurčite pa plačeteSi ti mozda 010 kako pricas mozda i jesi
Sta daj mi ime tvoje familije da vas rdmam retardi maliJa sam 97 retardu mali, a bejter nisam, možes da vidiš da me uopšte nigde nema u žalbama, a vi mali retardi balavi se kurčite pa plačete
ICA, a za rdm ce da dobijes kaznu, jer svi naši imaju go pro tako da će da se sunčaš na bahameSta daj mi ime tvoje familije da vas rdmam retardi mali
A retard si jedini ti sto si kao mafija a kršiš zakone i plačešSta daj mi ime tvoje familije da vas rdmam retardi mali
Ma dođe ovaj mali retard i svima preti kao on je faca sve ce da rdma, a ne ume po ulicu da hodaKakvi ste vi specijalci hahahha oko čega se vi svađate hahha ovo je više napetije nego film gledat haha