Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved RDM, Mass Fail, Fail Rp, Warn Na Familiju I ID: 6825, 3996, 377, 7062

Status
Not open for further replies.
Your ID
21101
Players nickname
Bojan Nostra
Suspect ID
6825, 3996, 377, 706
Date of violation
Jul 6, 2022
Time of violation
23:19
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MRyhQX7NAs4

BojanZmn

Player
Player
Kao sto se i vidi u videu, roleplay ravan nuli, toksicnost na maks, ovo je samo produzetak situacije koja se vec odvijala pola sata.

Pocetak pomenute situacije koja je trajala pola sata:

G.P. - 6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana ID/vi (377, 7062, 3996)

leox grr

Player
Player
Kao sto se i vidi u videu, roleplay ravan nuli, toksicnost na maks, ovo je samo produzetak situacije koja se vec odvijala pola sata.

Pocetak pomenute situacije koja je trajala pola sata:

G.P. - 6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana ID/vi (377, 7062, 3996)
ja sam pleso prije nego je on tebe ubijo

MaliMartin

Player
Player
Dragi gospodine iz Pripizdine, na vasem pov se nigde ne vidi da smo mi nekom pljuvali po mrtvom tijelu nit sex animaciju napravili. Hvala na razumijevanju. Zelim vam sve najgore!

MaliMata

Player
Player
Pov od toga koga smo mi pucali ili vi tzreba stavit lik koji rpavi zalbu a ne da ti satvis zalbu od drugog lika debilu

MaliMartin

Player
Player
Dragi gospodine iz Pripizdine, na vasem pov se nigde ne vidi da smo mi nekom pljuvali po mrtvom tijelu nit sex animaciju napravili. Hvala na razumijevanju. Zelim vam sve najgore!
Na ni jednom POV se ne vidi da 7062 ili 3996 pucaju po tebi pa da rade RDM.

Emanuel Batista

Player
Player
Placi na forumu picko bezruka
Ikez reagiraj warn na forumu radi ovoga posta !

Ovo sta se dešava trajalo je više od 40 minuta ima video i od jednog fam prijatelja
Znači ekipa je prva otvorila vatru nakon sta je admin došao nastavili su i dalje pucali i rdmali ispred fam kuce naši članovi uplodaju video u ovome postu jel jednostavno neznamo kako da se obranimo od ovakvih ljudi pa idemo preko foruma i molimo admina da imaju razumjevanja da poslije adminovog upozorenja da se maknu nastavili su i dalje pucati i rdmati ear rejpati znači buklavno nam unistavaju Rp mi smo taman imali sastanak sa novim članovima da im obavjestimo!

Zbilja ovo je prevrsilo svaku normalnu razinu igranja i prelazi zbilja u tako koksičnu igru da je naših pola članova radi ovakve igle jednostavno prekinulo igrati!

Vida da se spasi broj ljudi u gradu i da napravimo prijatnu atmosferu ja vas molim da ponašanje takvih sankcionirate jel oni su rekli da će nastaviti takvo ponašanje i dalje a ljepo se vidi da su oni počeli sa takvim ponašanjem i nepostivanjem i rp i admina i pravila u gradu!

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda zalbe, odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu.
  • ID 377 dobit ce kaznu za Generalno Pravilo 6.8
  • 6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.)
  • ID 3996 dobit ce kaznu za Generalno Pravilo 6.8
  • 6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.)
  • ID 7062 dobit ce kaznu za Generalno Pravilo 6.8

• ID 6825 dobit ce kaznu za Generalno Pravilo 6.15
  • 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

• Drugi video snimak nije prihvacen zbog Pravila podnosavanje Zalbe na Igrace. - (Video mora da bude na onog koji postavlja istog.)
  • Svaki komentar koji je postavljen u ovom threadu i isti sadrzi pogrdne reci ili OffTopic komentar bice upozoren.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom