Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59263
Players nickname
Marko Goat
Suspect ID
ID:87181
Date of violation
Aug 8, 2026
Time of violation
13:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=H6BYx8tdKFc

Marko Francisko

Player
Player
Želim da podnesem žalbu na igrača ID:87181 koji je započeo celu situaciju, Ja i moja žena smo se nalazili ispred bolnice i oboje smo sedeli na motoru. U jednom trenutku je prišao jedan igrac ID:87181 bez ikakvog razloga počeo da udara mene i motor kao sto se vidi i na snimku. Kada bih ponovo seo na motor, on bi nastavio da udara, zbog čega sam više puta pao sa motora i kao sto se vidi. To se ponovilo nekoliko puta. Nakon što je igrač više puta prvi napao mene i ometao nas bez razloga, ja sam mu uzvratio udarcima. Međutim, administrator je video samo deo situacije u kojem sam ja uzvratio i zbog toga me kaznio za CD, dok početak cele situacije, odnosno napade tog igrača na mene i motor, nije video. Smatram da nije ispravno da budem jedini kažnjen kada je drugi igrač prvi započeo situaciju i više puta me napadao. Molim administraciju da pregleda ovu zalbu i da proveri celu situaciju od samog početka, a ne samo njen završni deo tako da zelim i ovaj igrac da bude kaznen.

Tefo Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Ispravite naslov zalbe
Imate rok 6 sati

Tefo Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Naslov zalbe nije ispravljen po formatu u zadanom roku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom