1. Vaše ime IRL:
Dušan
2. Vaše godine:
15
3. Vremenska zona:
GMT+2
4. Prosjek online po danu:
8+ sati
5. Vaš Discord:
duki1234
6. Vaše ingame ime:
Dufi Whitte
7. Vaš ID:
90617
National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog je to što volim vojsku i smatram da je NG jedna od zanimljivijih organizacija. Voleo bih da probam da vodim organizaciju i pokažem da mogu da budem dobar lider.
Drugi razlog je moja aktivnost. Online sam uglavnom 8+ sati dnevno, tako da bih imao dosta vremena da se posvetim organizaciji, članovima i obavezama koje lider ima.
Treći razlog je to što želim da napravim dobru i aktivnu ekipu. Trudio bih se da budem fer prema svima, da nagrađujem aktivne članove i da pomognem novim članovima da nauče kako organizacija funkcioniše.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Mislim da bi RP mogao da se poboljša tako što bi bilo više patrola, obuka, vojnih vežbi i raznih akcija. Takođe bih pokušao da članovi ne rade samo iste stvari svaki dan, nego da imaju više različitih aktivnosti. Bitno mi je i da se poštuju pravila i hijerarhija, ali da atmosfera u organizaciji bude dobra.
Dušan
2. Vaše godine:
15
3. Vremenska zona:
GMT+2
4. Prosjek online po danu:
8+ sati
5. Vaš Discord:
duki1234
6. Vaše ingame ime:
Dufi Whitte
7. Vaš ID:
90617
Dodatne informacije
1. Lider za:National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog je to što volim vojsku i smatram da je NG jedna od zanimljivijih organizacija. Voleo bih da probam da vodim organizaciju i pokažem da mogu da budem dobar lider.
Drugi razlog je moja aktivnost. Online sam uglavnom 8+ sati dnevno, tako da bih imao dosta vremena da se posvetim organizaciji, članovima i obavezama koje lider ima.
Treći razlog je to što želim da napravim dobru i aktivnu ekipu. Trudio bih se da budem fer prema svima, da nagrađujem aktivne članove i da pomognem novim članovima da nauče kako organizacija funkcioniše.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Mislim da bi RP mogao da se poboljša tako što bi bilo više patrola, obuka, vojnih vežbi i raznih akcija. Takođe bih pokušao da članovi ne rade samo iste stvari svaki dan, nego da imaju više različitih aktivnosti. Bitno mi je i da se poštuju pravila i hijerarhija, ali da atmosfera u organizaciji bude dobra.
- Suspend 48h
- Suspend 24h
- Kadet
- Vojnik
- Stariji vojnik
- Kaplar
- Mlađi narednik
- Narednik
- Stariji narednik
- Vodnik
- Stariji vodnik
- Zastavnik
- Stariji zastavnik
- Potporučnik
- Poručnik
- Kapetan
- Major
- Potpukovnik
- Pukovnik
- Brigadir
- General major
- General potpukovnik
- Oficir
- Viši oficir
- Glavni oficir
- Zamenik komandanta
- Komandant
- Asistent generala
- Zamenik generala
- General
10-1 Svi nazad u bazu
10-2 Negativno
10-3 Prestanak komunikacije na radiju
10-4 Pozitivno / potvrđeno
10-5 Ponovi poslednji prenos
10-6 Zanemariti poslednji prenos
10-7 Ići na pauzu
10-8 Vratiti se sa pauze
10-10 Pucnjava u toku
10-14 Specijalna uniforma
10-20 Trenutna lokacija
10-21 Trenutno stanje na lokaciji
10-33 Potrebna podrška na lokaciji
10-99 Situacija završena
KOD A - Pad igre
KOD B - Uradi Mišić U + F8 (čujem te u glavi)
KOD C - Situacija sa administracijom
Kriterijum za ulazak u National Guard
Minumum 6 godina u gradu
poznavanje osnovnih pravila grada
aktivnost