Informacije
- Vaše ime IRL: Nedja
- Vaše godine: 15
- Vremenska zona: GMT +1
- Prosjek online po danu: 1h-4h
- Vaš Discord: nedjone
- Vaše ingame ime: Nedjone White
- Vaš ID: 62669
Dodatne informacije
- Lider za National Guard
- Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem).
Više od 80% svog Role-Play vremena na Grand serveru proveo sam u različitim state organizacijama, gde sam učestvovao u akcijama, pisao Case File-ove, hapsio... Kroz to iskustvo sam stekao dosta konekcija, znanja i ideja.
Smatram da sam dobar "materijal za lidera" jer sam stekao dosta iskustva u vođenju tima, odlicno poznajem pravila i znam kako da održim dobru atmosferu i aktivnost u organizaciji.
Prvenstveno bih se fokusirao na aktivnost članova. Organizacija bez aktivnih ljudi ne može da funkcioniše kako treba, zato bih birao kvalitet pre kvantiteta i trudio se da svi članovi imaju svoju ulogu. Redovno bih organizovao sastanke i planiranje kako bi svi znali svoj zadatak.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Poseban fokus bih stavio na formiranje specijalnih jedinica kao što su Delta Force i ISA (Intelligence Support Activity). Delta Force jedinica bila bi zaduzena za visokorizične operacije, specijalne akcije, talacke situacije i podršku drugim državnim organizacijama tokom opasnih intervencija. Za ulazak u ovu jedinicu članovi bi morali prolaziti posebne treninge i pokazati visok nivo discipline, aktivnosti i sposobnosti.
ISA (Intelligence Support Activity) bila bi fokusirana na proveru i prikupljanje informacija o pripadnicima National Guarda, kao i na internu kontrolu organizacije. Njihov zadatak bio bi proveravanje da li su pripadnici na dužnosti, praćenje aktivnosti članova, kao i vođenje evidencije o količini oružja i opreme koju članovi uzimaju i vraćaju. Pored toga, ISA bi učestvovala u planiranju operacija i saradnji sa drugim državnim organizacijama
Takođe, uveo bih sistem napredovanja zasnovan na aktivnosti i zalaganju, kao i detaljniju obuku novih članova kako bi se od početka navikli na pravilan način igranja. Moj cilj je da svaki član doprinosi kvalitetu organizacije i da National Guard postane jedna od najaktivnijih i najbolje organizovanih drzavnih organizacija na serveru.
Rankovi:
1 Tek Zaposljen
2 Suspend 24h
3 Suspend 48h
4 Na odmoru
5 Cistacica
6 Na obuci
7 Kadet
8 Vojni Rok
9 Vojnik
10 Vojnik II Klase
11 Vojnik III Klase
12 Oficir NG-a
13 Visi Oficir
14 Pilot
15 Visi Pilot
16 Supervizor
National Guard
17 Major
18 Kapetan
19 Delta Force Agent
20 Delta Force Senior
21 Delta Force Operator
22 ISA Agent
23 ISA Senior
24 ISA Commander
High Staff
25 Deputy Dep. Director
26 Savetnik Generala
27 Department Director
28 Asistent Generala
29 Zamenik Generala
30 General
High Command
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u stanicu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 ( cujem te u glavi )
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Kriterijum za Ulazak u Organizaciju:
5 Godina IC
14 Godina OOC
Poznavanje Pravila
Volja i zelja za radom