Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review MASS RULE BREAK FIB LSPD | 26904 73635 73887 89914 57107

Your ID
60627
Players nickname
Stevan Stefic
Suspect ID
73887 89914 57107
Date of violation
Aug 10, 2026
Time of violation
1:42
Proofs
https://youtu.be/riSE-yQs94k

StevanStefic

Player
Player
Kao sto mozete videti u prilozenom snimku, momci iz FIB i LSPD, masovno krse RP pravila iako ih mnogo ni ne znaju.
Momci me prvo pucaju bez brojanja, kao sto se vidi kad su mi skinuli pola pancira, potom me obaraju sa puskom i na kraju me vuce i trci.
Zamoli bih administraciju i lidere DOTICNIH organizacija da sankcionisu ove momke maksimalno da se u buducnosti ne bi ponavljale ovakve situacije.
Hvala administraciji na ulozenom vremenu za proveravanje zalbe.

Diego Zdral

Diego Zdral
Player
To što nisi sposoban ukrasti auto i to što si npc lord 60k id nije moj problem. Nema ovdje nikakvog mass rule breaka osim što ti nemaš straha pa bježiš od nas 5 vas dvojica.

Diego Zdral

Diego Zdral
Player
Niko iz Fiba nije ispucao niti jedan metak na tebe niti te je fib hapsio. niti jedan fib agent nije tebe vezao niti trčao dok te je vukao.
Usput tvoj morbidni argument da neko tebe ne smije oboriti dok trčiš izuzetno jasno govori o tvom neznanju pravilima ovog grada.

Usput pijes magnezijum dobro se cujes na diskordu

Last edited:

Diego Zdral

Diego Zdral
Player
Ne znam zašto si tokom on foot potjere 99,99% pova okrenut i gledaš nas s leđa iako po roleplayu nebi smio da vidiš šta se dešava iza tebe.

StevaZmaj21cm

Player
Player
Niko iz Fiba nije ispucao niti jedan metak na tebe niti te je fib hapsio. niti jedan fib agent nije tebe vezao niti trčao dok te je vukao.
Usput tvoj morbidni argument da neko tebe ne smije oboriti dok trčiš izuzetno jasno govori o tvom neznanju pravilima ovog grada.

Usput pijes magnezijum dobro se cujes na diskordu
Ti izgleda nisi ni pogledao snimak ili si samo slep i ne znas da citas. Prvo na snimku se vidi da mu se pancir naglo smanjuje a sigurno ga nije grom udario.Drugo nije napisao da ne sme da ga obore dok trci ne dok drzi oruzije. Trece lepo se na snimku vidi da ga juri crna g klasa sto poseduje smo FIB i jos nose FIB pancire.Cetvrto posto kao sto kaze covek 6.15 ne vazi za sluzbena lica zasto si mu onda uopste rekao "Imas 5 sekundi da stanes" zasto nisi samo krenuo da ga pucas.

Diego Zdral

Diego Zdral
Player
Nije samo FIB tebe ganjao nego i PD. Ali očito pošto imaš dioptiju -17 ne vidiš.
Osim toga ne vidi se na povu ko ti je skino pancir i samo pretpostavljas da je to FIB jer voliš plakat, a admin je potvrdio da smiješ oboriti igrača ako drži pušku i to svakako nije kao vezanje lisica.

Također vozila nisu jedinstvena za neke organizacije, ja mogu u PD-u setat g klasu kao i u NG-u, kao i u GOV-u, kao i u EMS-u.....

Ukratko ti si prekršio: FearRP (imaš 20 službenih lica iza sebe i opet bježiš bez straha), MG (pričaš na diskord), UB (vozač kosi semafora i bandere ko da ne postoje), P.Z.Z 1.3 (čim ti je skinut pancir odma si krenuo bježati u green zonu).

Jesi li glup ili treniraš da budeš?

Top Bottom