Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17965
Players nickname
Ploska Gold
Suspect ID
ID 11156
Date of violation
Jul 8, 2022
Time of violation
11:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MubXkCSqKp0

Ploska Hartmann

Player
Player
Joined
Mar 3, 2022
Messages
86
Dosao je tu pred mene da mi glumi silu, nije me pustio da pricam, cim sam mu se suprostavio odmah me uhapsio bez bilo kakve sanse za rp, napisao mi 70k kazni, strpao me u zatvor i u samicu, Unistio mi je svaku zelju za igrom i za ovim serverom, i ne samo meni nego jos trojici ljudi iz moje familije. Ja nisam dosao na ovaj server da mi jedan majmun maleni glumi silu i da sprovodi svoj zakon i pravila kako on hoce. ovakav policajac u rl se ne bi glave nanosao. Smatram da bi trebao da dobije najstroziju kaznu i da bude izbacen iz organizacije jer ocigledno ne postuje niti pravila servera, niti zna da radi rp, zna samo da sprovodi svoju silu i da izmejava ljude da im govori hoces li dzema i da ih postavlja na svoj yt kanal! Vi ako ne budete stali u kraj ovom ponasanju ja sigurno hocu. Ja sam dosao na ovaj server da se zezam i da se igram sa normalnim ljdima, a ne sa kidarama koje sprovode svoje zakone misleci da im niko nista ne moze. U prva 3 meseca na serveru sam ulozio u isti skoro 10 000 eura i mislim da je apsolutno nekorektno da mi ovakvi upropastavaju igru i zelji za njom.
 
Last edited:

Drac0n

Player
Player
Joined
Apr 11, 2022
Messages
195
Pa druže ne znam da l si skontao do sada, al u igri ti i glume mudonje samo oni likovi koji su u RL neostvarene ličnosti i propaliteti. Onda dođu na GTA, budu krimosi ili legalna organizacija, nebitno, i glume mudonje :D
Džaba ti pišeš i žališ se, zbog tog lika i njegove ekipe je otišlo pitaj Boga koliko igrača, al on i dalje igra. Dobio je par banova, pa igra na twinkiju i tako u krug. Vidiš da u kakvom je stanju server, pre 3 meseca je imao 1000-1200 igrača, sad na leto, raspust i ne prelazi 600. To ti dovoljno govori, dosta pravih igrača je otišlo na druge servere. Server ima veliki potencijal, al džaba.
 
Last edited:

Drac0n

Player
Player
Joined
Apr 11, 2022
Messages
195
Ne zna da priča kako treba, a kamoli da RPa...Verovatno ni ne zna šta to znači. Sad vidim da ima ispisanu biografiju, kako je korumpiran, i lider prihvatio :D O čemu mi pričamo više. Kao što si rekao, takvi toxic osobe ubijaju želju za RPom i organizacijama generalno. Ja da sam u SAHPu, izašao bih iste sekunde kad bih video ovog nesretnika u njemu.

Edit: Nije htelo nešto da mi edituej prethodni post, pa sam zbog toga postavio ovaj.
 

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Joined
Jan 7, 2022
Messages
574
Zalba odbijena!
  • Igrac ID 11156 ima biografiju
  • "Matke je zbog svoje proslosti jako temperamentan, i cesto zbog svoje nervoze ima napade."
  • "Matke je u stanju mučiti/ispitivati za informacije koristeći serum istine."
  • Karakter igraca je takav da je smijo ovo napraviti
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom