Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24345
Players nickname
Drazen Cile
Suspect ID
20481
Date of violation
Jul 8, 2022
Time of violation
21:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qAUhQi6zjWc

Aleksa Wagner

Player
Player
Recite mi samo gde je definisano pravilo da nema pucanja u helikopter tokom nosaca aviona....

Aleksa Wagner

Player
Player
Pritom mi nismo sami bili na nosacu kako mozete da dokazete da je pucao ceo GOV na helikopter?

Aleksa Wagner

Player
Player
I pritom na video snimku se vidi samo covek u uniformi nijedno obelezje GOV-A [ USSS ili SECRET SERVICE ] ne pokazuje u video snimku...

Givi Ruslan

Player
Player
ovo je covek koji inace zna sva rp pravila na serveru :D
Ovo je presmesno dolazi na nosac sa rentanim helijem i nije clan niti jednog genga koji napada nosac a kao drugo snimak je isecen nije namerno hteo da pusti ceo snimak jer se pojavio prvo pre samog pocetka eventa i radi CB.

Givi Ruslan

Player
Player
Pri tome gospodin radi cist MG odma on optuzuje GOV kako je on zakljucio i po cemu da je lice koje ga je ubilo clan GOV?
Molim da se ovaj Drazen kazni za FAIL RP i MG.

Yorma Obama

Player
Player
I pritom na video snimku se vidi samo covek u uniformi nijedno obelezje GOV-A [ USSS ili SECRET SERVICE ] ne pokazuje u video snimku...
Ima POV gdje vase kolege govore da je on a ima POV i gdje mi vi govorite ja sam im svima govorio da ne pucaju al bio im radio ugasen to ste licno vi izjavili prije 15minuta pred mojom kucom ako je potreban i taj POV nek ADMINISTRACIJA odgovori postavit cemo
ovo je covek koji inace zna sva rp pravila na serveru :D
Ovo je presmesno dolazi na nosac sa rentanim helijem i nije clan niti jednog genga koji napada nosac a kao drugo snimak je isecen nije namerno hteo da pusti ceo snimak jer se pojavio prvo pre samog pocetka eventa i radi CB.
Imam pravo da ucestujem u Eventima zato sto je NEFORMALNA ORGANIZACIJA vidim tebu pravila bas idu hahahah😂😂😂

Aleksa Wagner

Player
Player
Drazene 3 osobe su potrebne da organizacija bude kaznjena, to sto se ti svetis GOV-u a za to imam snimak se dobija ban samo da znas

John Loco

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Ispravite naslov
imate 4 sata​

Givi Ruslan

Player
Player
Ima POV gdje vase kolege govore da je on a ima POV i gdje mi vi govorite ja sam im svima govorio da ne pucaju al bio im radio ugasen to ste licno vi izjavili prije 15minuta pred mojom kucom ako je potreban i taj POV nek ADMINISTRACIJA odgovori postavit cemo

Imam pravo da ucestujem u Eventima zato sto je NEFORMALNA ORGANIZACIJA vidim tebu pravila bas idu hahahah😂😂😂
Covece jel ti od MG zivis ?????

John Loco

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Drzavne Org. brane Nosac Aviona i Vi stojite iznad njih u namjeri da Baitate ili da sletite na Nosaca​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom