By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cutiI pritom na video snimku se vidi samo covek u uniformi nijedno obelezje GOV-A [ USSS ili SECRET SERVICE ] ne pokazuje u video snimku...
Brt mnogo si opasan ovako preko tastaturecuti
Ima POV gdje vase kolege govore da je on a ima POV i gdje mi vi govorite ja sam im svima govorio da ne pucaju al bio im radio ugasen to ste licno vi izjavili prije 15minuta pred mojom kucom ako je potreban i taj POV nek ADMINISTRACIJA odgovori postavit cemoI pritom na video snimku se vidi samo covek u uniformi nijedno obelezje GOV-A [ USSS ili SECRET SERVICE ] ne pokazuje u video snimku...
Imam pravo da ucestujem u Eventima zato sto je NEFORMALNA ORGANIZACIJA vidim tebu pravila bas idu hahahahovo je covek koji inace zna sva rp pravila na serveru
Ovo je presmesno dolazi na nosac sa rentanim helijem i nije clan niti jednog genga koji napada nosac a kao drugo snimak je isecen nije namerno hteo da pusti ceo snimak jer se pojavio prvo pre samog pocetka eventa i radi CB.
Drazene nadji mi odgovor na ovo pitanje posto nas kacis za navodno prekrseno pravilo...Recite mi samo gde je definisano pravilo da nema pucanja u helikopter tokom nosaca aviona....
Covece jel ti od MG zivis ?????Ima POV gdje vase kolege govore da je on a ima POV i gdje mi vi govorite ja sam im svima govorio da ne pucaju al bio im radio ugasen to ste licno vi izjavili prije 15minuta pred mojom kucom ako je potreban i taj POV nek ADMINISTRACIJA odgovori postavit cemo
Imam pravo da ucestujem u Eventima zato sto je NEFORMALNA ORGANIZACIJA vidim tebu pravila bas idu hahahah![]()