Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Personalna Biografija | Vladan Siciliano

Rejected
Status
Not open for further replies.

BBBBBBBB

Player
Player
Joined
Apr 8, 2022
Messages
8
Ime i prezime: Vladan Shcherbakov Siciliano
Roditelji:
Otac: Dmitry Shcherbakov
Majka: Valeriya Siciliano
Visina i tezina: 182cm / 90kg
Vrsta tela: Atletske gradje, srednje fizicke spremnosti
Boja ociju: Plava
Boja kose: Siva
Tetovaze: Nema
Državljanstvo: Rusko / USA
Osobine: Temperamentan, pošten, ponekad nasilan, iskren.

Hobiji: Lov sa svojim ocem u Sibirskim šumama.

Zovem se Vladan Shcherbakov Siciliano dolazim iz Jakutsk (Sibir/Rusija) od malih nogu sam isao u lov sa svojim ocem, otac me je učio kako da se borim sa zverima koje dolaze iz obližnje šume koja je prekrivena snegom do kolena jer tamo niko nikada nije kročio jer nisu imali razlog.
Jednog dana otac mi je kao kućnog ljubimca doneo mladunče medveda sa kojim sam odrastao.
Nakon 5 godina se činilo se da je pripitomljen dok me nije napao i rastrgao levu i desnu ruku. Bio sam u strahotnoj životnoj opasnosti jedva sam preživeo i bio sam transportovan urgento u bolnicu „Fgbuz Dvomts Fmba Rossii“.
Tamo mi nisu mogli pomoć pa su mi prebacili u bolnicu koja se nalazi u Teksas-u (SAD).Tu su imali tehnologiju koju još nikad nisu iskoristili na ljudskom telu (Robotske ruke).
To su predložili mojim roditeljima i rekli su da je taj zahvat jako rizičan za život mene.
Moji roditelji su se složili s time iako nisu hteli da ostanu bez mene, bez svog sina jedinca. Operacija je trajala 48 sati, te je bila uspešna. Bilo je jako teško dok se priviknem na nove ruke ali sam se nakon nekog vremena privikao. Robotske ruke su mi omugućavale da dižem nenormalno teške stvari bez umora.
U bolnici sam se zaljubio u neku kurvu talijanske nacionalnosti s kojom sam na kraju završio u braku. Ona me naučila o svim potrebnim stvarima za brigu i negu povređenih pacijenata.
Nakon nekoliko godina radnog staža u bolnici se dogodio rat u Los Santosu. Bio sam primoran da odem u vojsku, tamo su me transportovali u vojnu bazu (Fort Zencudo) koja se nalazi u Los Santosu. Nakon nekoliko nedelja, zbog svoje sposobnosti, da mogu izrazito teške stvari dizati bez imalo umora i sposobnosti da lečim ljude bio sam jedan od najsposobnijih pripadnika Nacionalne Garde, te sam napredovao u brigadnog generala.
Kad se rat završio bilo mi je jako teško izaći iz vojske jer sam jako dugo vremena proveo u njoj, vratio sam se u SAD kod svoje žene te sam je predložio da se preselimo u Los Santosu na sto je ona pristala.

Pre 5 godina smo dobili malu curicu po imenu Melany koja nažalost nije preživela porođaj.
Nakon toga je moja žena zbog žalosti počinila samoubistvo.
Zbog situacija koje su se desile u mom životu poslednjih 5 godina, sam se vratio u vojsku.
One su mi najveće potpore od sada pa do kraja mog života.


Spospbnosti i Nedostatci:

-Vladan jedini može lečiti, vući, vezati, pretraživati i stavljati lica u vozilo sa vatrenim oružjem velikog kalibra zbog uspešne operacije usađivanja robotskih ruku u ljudsko telo.

-Vladan može prepravljati serijske brojeve vatrenog i hladnog oružja zbog svoje specijalne obuke u vojsci te isto oružje može koristiti u svim organizacijama.

-Vladan je kao nagradu od vojske za najsposobnijeg vojnika dobio specijanlu dozvolu za oružje na kojoj piše da može koristiti sva oružja koja spadaju u sektor Heavy oružja. (Heavy sniper, Heavy shotgun...)

-Vladan može učestvovati u borbi sa više lica (1v2) jer je igubio strah za svoj život zbog provdenog vremena u lovu sa svojim ocem na krvoločne zveri Sibirskih šuma.

-Vladan zbog svoje burne prošlosti i velike trajgedije svoje kćeri i žene često ima napade besa i često se zna izderavati na ljude.


 

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Joined
Oct 21, 2021
Messages
585
Biografija ODOBRENA
-Vladan jedini može lečiti, vući, vezati, pretraživati i stavljati lica u vozilo sa vatrenim oružjem velikog kalibra zbog uspešne operacije usađivanja robotskih ruku u ljudsko telo. - SAMO SA PIŠTOLJEM/TEJZEROM
-Vladan je kao nagradu od vojske za najsposobnijeg vojnika dobio specijanlu dozvolu za oružje na kojoj piše da može koristiti sva oružja koja spadaju u sektor Heavy oružja. (Heavy sniper, Heavy shotgun...)
Pripazite na Pravilo događaja 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriće se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom