a sad glumis kao da si zrtva, nije vredjanje pametniNemoj da me vredjas u OOC chatu to me jako vredja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a sad glumis kao da si zrtva, nije vredjanje pametniNemoj da me vredjas u OOC chatu to me jako vredja
Nemoj plasim se, rekao si mi ruznu rec... Sada cu da pisem adminima da me vredjasa sad glumis kao da si zrtva, nije vredjanje pametni
LELE POCRVENEO SAMNemoj plasim se, rekao si mi ruznu rec... Sada cu da pisem adminima da me vredjas
To nije lepo od tebeLELE POCRVENEO SAM
Dokaz? crno na beloHocemo li da spomenmo sta si pricao u voice chat-u kako ces mi srediti ban jer ti Bojana Kovacic neki prijatelj dza bu, sve laze pricas
boli me kurac da dokazem prijavio sam te za ovo i tjt to je offtopicDokaz? crno na belo
LELE CE ME BIJES?To nije lepo od tebe
Nemoj da me bijes plasim se za svoj zivot da mi ne dodjes na kucnu adresuLELE CE ME BIJES?
Brate meni je smesno sto se postavljas kao zrtva, ja na pisem dal ces ti mene da bijes sarkasticno, ti napises sasvim trece BAHAHHANemoj da me bijes plasim se za svoj zivot da mi ne dodjes na kucnu adresu
Nemoj brate da ti bude smesno, kako ti uzivas kada oces nekog da bijes to nije lepo od tebe uplasio sam se kada sam te video ingame, mnogo lepo i kulturno pricas bas za pohvalu majke mi izvini sto sam te vredjao bas mi je zaoBrate meni je smesno sto se postavljas kao zrtva, ja na pisem dal ces ti mene da bijes sarkasticno, ti napises sasvim trece BAHAHHA
misljenje koje tehnciki mesa roditelje.Gustavo nije vredjanje kad ti neko kaze da si usvojen. To je misljenje ako cemo tako
uporan siNemoj brate da ti bude smesno, kako ti uzivas kada oces nekog da bijes to nije lepo od tebe uplasio sam se kada sam te video ingame, mnogo lepo i kulturno pricas bas za pohvalu majke mi izvini sto sam te vredjao bas mi je zao
Sto mi vredjas sada roditeljeuporan si
skini mi se s kurcaSto mi vredjas sada roditelje
Nemoj majku da mi dirasskini mi se s kurca