Na snimku se jasno vidi kako prolazim ulicom i clanovi familije " DE LA CRUZ" pucaju na mene bez razloga, ubijaju me i dovrsavaju. Zeleo bih da se ova familija kazni jel svako treba snositi posledice za svoje ne realno ponasanje, hvala u napred...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da visa sila vidi sta se zapravo desiloa sto nisi snimio cijelu situaciju?
kao prvo pucali ste prvi na nas, kad smo vas ubili radili ste NRLTo je ceo snimak, upali ste i omah krenuli da pucate, niste brojali 5s i dovrsili ste sve koje ste ubili tako da se na snimku jasno vidi o cemu se radi i dovoljno je jasno
bolje tvoji ljudi da nauce pravila, jer oucaju na helikopter dok letiSvakako, ako ste dosli po panele trebate vi nama da breite 5s a ne odmah da pucate, naucite pravila
Momak nije bio kod panela a ubili ste ga! Što verovatno vas jebe vid.i radilo se o tome da smo krali panele. a administracija ne zna cijelu situaciju.
a sta ti znas o kradji panela, dolazis ispred nase kuce i radis rdmMomak nije bio kod panela a ubili ste ga! Što verovatno vas jebe vid.
Kakav ceo dokaz druze tu sam se spavnao (ulazio u game) krenuo ka svojoj fem kuci i momci krenuli pucati, to ti je ceo snimak od kako sam usao u gameNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
- Čeka se odgovor ID 18550 . Ima 12 sati da odgovori.
dada kako da neKakav ceo dokaz druze tu sam se spavnao (ulazio u game) krenuo ka svojoj fem kuci i momci krenuli pucati, to ti je ceo snimak od kako sam usao u game