Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected RDM | ID:9964 | ID:7212 | ID:20216 | ID:22278

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18550
Players nickname
Milos Momirovic
Suspect ID
ID:9964
Date of violation
Jul 10, 2022
Time of violation
16:16
Proofs
https://youtu.be/Emfl5ly_xVc

Milos98

Player
Player
Na snimku se jasno vidi kako prolazim ulicom i clanovi familije " DE LA CRUZ" pucaju na mene bez razloga, ubijaju me i dovrsavaju. Zeleo bih da se ova familija kazni jel svako treba snositi posledice za svoje ne realno ponasanje, hvala u napred...

leo edgy

Player
Player
i radilo se o tome da smo krali panele. a administracija ne zna cijelu situaciju.

Milos98

Player
Player
To je ceo snimak, upali ste i omah krenuli da pucate, niste brojali 5s i dovrsili ste sve koje ste ubili tako da se na snimku jasno vidi o cemu se radi i dovoljno je jasno

kai.

Player
Player
To je ceo snimak, upali ste i omah krenuli da pucate, niste brojali 5s i dovrsili ste sve koje ste ubili tako da se na snimku jasno vidi o cemu se radi i dovoljno je jasno
kao prvo pucali ste prvi na nas, kad smo vas ubili radili ste NRL

LeoRuizzzz

Player
Player
Mica moja draga počeo je po meni pucati, a ako on počne po meni ja imam pravo pucati na njega. I ne da mi se raspravljati sa ljudima poput vas

LeoRuizzzz

Player
Player
A što je staviš snimke dok mene ubijate ispred fam kuće dok sam afk ili još bolje prije biz wara svaka čast. I onda kad mi nešta loše napravimo njima onda je odmah problem i prijavljuje se. Meni kad neko napravi sranje ja vraćam duplo to da vam je jasno neću dopustiti da me netko ubija prije biz wara to da vam je jasno. I na snimku se vidi samo da osoba 9964 piva na tebe nitko drugi.

LeoRuizzzz

Player
Player
To što oni žele nama namjestiti da nam se makne neformalna neka ako ih to čini zabavom. Samo napred KOZENOSTRE!!!!

MicaAlcapone

Player
Player
Vidi laganje ne dovodi nigdje administracija će doneti svoju odluku i nema potrebe da se prepiremo ko je i šta je. Ugodan ostatak dana vam želim.

Spooky Zookey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Čeka se odgovor ID 18550 . Ima 12 sati da odgovori.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom