Cijela porodica me išla pljačkati pod eventom/događajem "Ostavljanje komponente"
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ajde da ti ja kazem kako znas da smo mi porodica NISMO OSIGURANI?Cijela porodica me išla pljačkati pod eventom/događajem "Ostavljanje komponente"
I plus ni smo te plackali samo pretraziliCijela porodica me išla pljačkati pod eventom/događajem "Ostavljanje komponente"
Event traje od 20:30 do 21:30 drugo ko je rekao da nemožeju učestvovatiEvent je bio u 20:30h a tebe smo uhvatili u 20:45 rekao si da je tamo event i da ne ides na njega
A plus tvoja familia Cartel Medellin ne moze ucestovati u tom eventu
Hahahah niko nije pljackan roban pusten je i ako je event krenuo prije 15minutaOvo stvarn nije normalno oni pljackaju na autoput dok je ooc event. Bukv u 20:40 PM rat za resurse. Ovo zasluzuje warn zbog pravila dogadjaja 1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije), tokom trajanja dogadjaja i 5 minuta nakon | Upozoriti
Malo bolje savet za pljackase, malo bolje naucite da oborite vozilo.
Ako mislis na ostavljene komponente tamo te mogu robat na tom eventu mislim kad te ubiju tako da
Event je bio u 20:30h a tebe smo uhvatili u 20:45 rekao si da je tamo event i da ne ides na njega
A plus tvoja familia Cartel Medellin ne moze ucestovati u tom eventu
Ostavljane komponenta event je bio kod Zatvora a ti stajao u Sandy Shores ona jedna jedina banka i plus za taj event vam je potreban rang 3 kao porodice sam da znasCijela porodica me išla pljačkati pod eventom/događajem "Ostavljanje komponente"