Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | Sibi Hyen, Sibi Pajser , Emilio Hyen , Lazar Dimitrijevic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4949
Players nickname
Sibi_Hyen
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Jul 9, 2022
Time
20:00
Proofs
https://imgur.com/a/WffQxAU

Snow_Wiip

Player
Player
Pozdrav, ja sam Sibi_Hyen, ovo pisem sa mojim bratom u pozivu. nazalost dobili smo ban za 1.4 i 1.1, ta pravila se odnose na deljenje akaunta i pravilo 1.4 nije bilo prekrseno, ja imam 3 racunara od toga se 2 nalaze kod nas u stanu (pod istim IP-em), moj i od mog brata i 1 koji se ne nalazi kod nas u stanu nego u selu, ja sam imao odsustvo dok se ovo desavalo imao sam operaciju i nisam bio tu, sve sto sam mogao je da gledam sa discorda, moj rodjeni brat i ja imamo identicne sifre na oba akaunta i lik mi je bez razloga usao na acc dok nisam bio tu, nije uradio nista na accu koliko on meni govori, on je idalje u selu i mozemo to i da potvrdimo, znam da je ovime prekrseno pravilo 1.1 i da se za to dobija stalna zabrana, ja imam svoj akaunt i twink kao i on, nemamo vise od 2 akaunta PO OSOBI, svako ima 2 on je meni usao na acc 1 i prekrsio 1.1, medjutim nikakva razmena niti trgovina tu nije izvrsena , evo je definicija 1.1 (vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.) Ja svoj racun nisam delio niti trgovao vec je gospodin usao na moj acc 1 ili 2 puta pre nego sto sam mu ja rekao da izadje zato sto su mi na discordu javili da igram ovo ono, dobio sam poruke, iskreno smatram ovo svojom greskom pogotovo kao lidera ali eto to je to od mene, ovo je momenat gde je sve do administracije i da li ce te vi odluciti da nam date drugu sansu, za vise slika i za vise dokaza da imamo 3 racunara mogu poslati sa sve IP-em na dalje odgovore ukoliko potrebno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom