Znaci bilo je tu lice koje sam morao da nadjem dosao sam i bez ikakvog upozorenja oni otvaraju paljbu na mene.
CD - nanosenje stete igracu bez ic razloga
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ovo je mass rule break vise ih je od 3ca tako da porodica treba warn dobitiZnaci bilo je tu lice koje sam morao da nadjem dosao sam i bez ikakvog upozorenja oni otvaraju paljbu na mene.
Mene stvarno ne zanima znaci posteno ste prekrsili pravilo nego vam je krivo da priznate odluzite kaznu i tjt.Informisi se malo pre toga šta su radili fibovci dolazili i pucali bez razlog tako da su se samo branili
Mislim da se dovoljno vidi u pov sta ste prekrsili i ponavnjam nemoj te da vam je krivo da priznate.Molim vas gospodine da postavite 1inut POV i postavite pov cele situacija kako bi mogli sa utvrde sta se tačno događalo hvala lepo unapred...
Nema sta da se prizna objavi celu situaciju sta se desavalo.Mislim da se dovoljno vidi u pov sta ste prekrsili i ponavnjam nemoj te da vam je krivo da priznate.
ljudi nemojte se truditi lepo se vidi da ste ga pucali bez razloga to se i meni isto desilo i svim ostalim koji nisu iz te familije se ovo desilo tako da konacno vas je neko snimio mislim da nema potrebe da se trudite vise samo ostavite nek kurator za unoff. resi ovo i tjtNema sta da se prizna objavi celu situaciju sta se desavalo.