ovde su bli svi mislim da je ovo warn porodice
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!samo 1 te je ubioovde su bli svi mislim da je ovo warn porodice
samo 1 je pucao,ako smo pucali vise od 3 onda tad ide warn za fama ste bili svi
debilu jedan samo jedan te puco i taj te ubio , i da smo bili tu 10000mil. nas i samo 1 da bi puco samo taj igrac bi dobio warn ne porodica zato sto je jedan prekrsio pravilo.Sta sad ovi ostali koji su stajali dobijaju kaznu sto stoje a?tako to ide po tebi..a ste bili svi
Meni nije jasno zasto tolika mrznja ? Objasni mi kako samo warn porodice plzti od kad si ovaj mozog platio ili kupio da toliko lepo znas da se razumes prijatejlu moj ili vidis da cete dobit warn porodice i boli sad to je lepi to za sad vise od admina
Ok bili ste na ooc event ok to,al ovaj sto prica da ce da ga robaju to ti je ic nije ooca i kao drugo bili smo na ooc event ja ne vidim kakv je ovaj mg
slazem se sa tobomAjmo sad ovako da budemo realni.Na polovini tvog pov-a se vidi tvoj discord i kako gledas iz daljine,a na kraju se vidi kako te ubijaju.Ubija te samo 1 , a ti radis MG,osoba koja ti kaze da ga robaju rade mg.Sto se tice zelenih moze da dobije kaznu samo onaj 1 koji te pucao , a mg su prekrsili 2 kod vas.Sto se mene tice nista dobiti neces , napravit ces stetu tebi i tvojoj porodici,tako da self rep..
RESPECT!Greeting,I
think that miro is the summar for everything, exactly what he says here is what you impose on yourself, warn that is not our problem, listen to miro etc.
and one more thing, guys, respect the rules of the city so that you don't end up there, where you don't need so much from me and miro sumara.
And you are free to block this thread. Miro i love you