Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26720
Players nickname
Ezly Ace
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 13, 2022
Time of violation
1:17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=d_0JyfmtyWU

Makii

Gang bang
Player
Oni svi rade mg, i 26720 uradio lta . Oni svi su pricali na discord to je za sve kazna za mg ili warn porodici. I tebe je ubio samo 1 i samo taj je puco.Za warn porodice treba 3 igraca da prekrse prvailo.

Miro Sumar

Player
Player
Ajmo sad ovako da budemo realni.Na polovini tvog pov-a se vidi tvoj discord i kako gledas iz daljine,a na kraju se vidi kako te ubijaju.Ubija te samo 1 , a ti radis MG,osoba koja ti kaze da ga robaju rade mg.Sto se tice zelenih moze da dobije kaznu samo onaj 1 koji te pucao , a mg su prekrsili 2 kod vas.Sto se mene tice nista dobiti neces , napravit ces stetu tebi i tvojoj porodici,tako da self rep..

Makii

Gang bang
Player
Ajmo sad ovako da budemo realni.Na polovini tvog pov-a se vidi tvoj discord i kako gledas iz daljine,a na kraju se vidi kako te ubijaju.Ubija te samo 1 , a ti radis MG,osoba koja ti kaze da ga robaju rade mg.Sto se tice zelenih moze da dobije kaznu samo onaj 1 koji te pucao , a mg su prekrsili 2 kod vas.Sto se mene tice nista dobiti neces , napravit ces stetu tebi i tvojoj porodici,tako da self rep..

jovanontop

Player
Player
ima kazne za mg ja i moj drug cemo popit kaznu za mg a vi za ovo svako ce da plati za svoje postupke i to ke to admin ce da odluci

Makii

Gang bang
Player
a ste bili svi
debilu jedan samo jedan te puco i taj te ubio , i da smo bili tu 10000mil. nas i samo 1 da bi puco samo taj igrac bi dobio warn ne porodica zato sto je jedan prekrsio pravilo.Sta sad ovi ostali koji su stajali dobijaju kaznu sto stoje a?tako to ide po tebi..

Miro Sumar

Player
Player
cekajte brt,neznam sta ce ti ispunit dusu da i ti dobijes kaznu i mi ? Ne razumem tvoje misljenje !! Tebi je najv samo da naskodis nekome , a to sto ces i tebi i tvoj prijatelju sjebati acc sa +1 demorgan to nista ? Bolje povuci i razmisli svojim mozgom...

jovanontop

Player
Player
ti od kad si ovaj mozog platio ili kupio da toliko lepo znas da se razumes prijatejlu moj ili vidis da cete dobit warn porodice i boli sad to je lepi to za sad vise od admina

mile escobar123

Player
Player
buraz bukvalno jedan te pucao kako moze svi da dobijo nije mi jasno sada a za mozak mislim da vi nemate samo 1 ve pucao a vi 2 mg nice self report

LakiReyli

Player
Player
slazem se sa tobom

Last edited:

LakiReyli

Player
Player
Greeting,I
think that miro is the summar for everything, exactly what he says here is what you impose on yourself, warn that is not our problem, listen to miro etc.
and one more thing, guys, respect the rules of the city so that you don't end up there, where you don't need so much from me and miro sumara.
And you are free to block this thread. Miro i love you :)

Last edited:

Makii

Gang bang
Player
Greeting,I
think that miro is the summar for everything, exactly what he says here is what you impose on yourself, warn that is not our problem, listen to miro etc.
and one more thing, guys, respect the rules of the city so that you don't end up there, where you don't need so much from me and miro sumara.
And you are free to block this thread. Miro i love you :)
RESPECT!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom