Koja je poenta da mi ne mozemo izaci iz vode doslovno stoje na stepenicama na ulasku u avio nosac. Eventuopste nema poentu kada ne mozemo uopste da se popnema na nosac. Hvala lepo.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Moze da se puca u vodi kad ste...Jos su pucali na nas dok smo bili u vodi. Stvarno nema smisla vise.
Ne sme se pucati u vodi.Moze da se puca u vodi kad ste...
da sme, ne sme na podmorniciNe sme se pucati u vodi.
Da te obavestim da postoji vise ulaza, i mi smemo da bude na bilo kojem mestu koje je deo nosaca…Koja je poenta da mi ne mozemo izaci iz vode doslovno stoje na stepenicama na ulasku u avio nosac. Eventuopste nema poentu kada ne mozemo uopste da se popnema na nosac. Hvala lepo.
Pa dođite nekada gore, nemojte da bežite skakajući u vodu nazad, imamo pravo da stojimo gde hoćemo, mi branimo nosač, ne vi!Naravno da smete, ali tako mi nikad necemo uspeti se popeti, jer dok se prekacujemo vi nas pucate a mi nemamo pusku u ruku nego animacija jos traje... Umesto da idete gore da se ispucamo ko ljudi...
MislisPa dođite nekada gore, nemojte da bežite skakajući u vodu nazad, imamo pravo da stojimo gde hoćemo, mi branimo nosač, ne vi!
Da je obrnuto ne znas ko bi pobijedioPa dođite nekada gore, nemojte da bežite skakajući u vodu nazad, imamo pravo da stojimo gde hoćemo, mi branimo nosač, ne vi!