Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

Vuk Flow

Player
Player
1. Vaše ime: Vuk Fllow

2. Ime administratora: Zoki Roki

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): zna sta radi i po meni odlican admin, brzo odgovara na tikete, ima dosta iskustva i neka samo tako nastavi svaka cast

Bolee Top

Families Leader, EX EMS Leader
Leader
1. Vaše ime: Bolee Top

2. Ime administratora: Nikola Black

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Najbolji Curator, uvek aktivan i zna da radi. Makar je sam uvek se trudi i uspjeva da mi odgovara na sva pitanja.

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
1. Vaše ime: Leon Zaza

2. Ime administratora: Aldin Verstappen, Dragan Mačak, Niko Salamanca, Danilo Geri i Ilija Diamond

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Dečki su top, aktivni i profesionalni i vidi se njihov trud. Svaka pohvala 🙌

Hadzija

Čuvar grada
Player
1. Vaše ime: Demir Kennedy
2. Ime administratora: Micka Mic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): iskreno jako je fina i voli da pomogne nije joj problem da odvoji par minuta kako bi objasnila neke stvari koje mi nisu bile jasne sve pohvale !!!!

Don Sheky

Player
Player
1. Vaše ime: Don Sheky

2. Ime administratora: Niko Salamanca , Allen Sikter.

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Momci su aktivni uvek , Daju brze odgovore na sta god da je potrebno , Uvek su tu da pomognu u svakoj situaciji i da objasne kako treba :)

Alen Makedounat

Player
Player
1. Vaše ime: Alen Makedounat
2. Ime administratora: Zoki Rokii
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Ovo je najbolji admin ikad, čovjek uvjek da sve od sebe i nikad nije pokazao da nema interes pomoč igračima, uvijek da sve od sebe da pomogne koliko god može, ovakvi admini nam trebaju i svaka mu čast! Kapa do poda

Teo Crni

Player
Player
1.Vaše ime:Teo Crni
2.Ime admina:Kamish Nedeljkovic
3.Razlog zahvalnosti: prije svega je jako profesionalan administrator i jako je komunikativan uvijek je tu da pomogne kad ga pozovem stvarno sve pohvale za ovog administratora!

Vule Black 50754

Player
Player
1.Vaše ime i prezime:Vule Black
2.ime administratora: Aleksandar Vozdanacc
3.Razlog zahvalnosti (tvrdnje):Najbolji administrator veoma je iskren i tu je uvek da ljudima pomogne

Mandzukicc

Player
Player
Vase ime: Ivan Romanov
Ime admina kojeg pohvaljujete: Kamish Nedeljkovic
Razlog: Covek zna svoj poso zna kako treba postupit u slucaju i zabavan je!

James_Hanagakii

Player
Player
1. Vaše ime: James Hanagakiii

2. Ime administratora: Armani Pluxury

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Armani je super lik. Da znate njegova sposobnost u upravljanju situacijama, briga o igračima i održavanje pozitivne dinamike na serveru zaslužuju veliku pohvalu.

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
1. Vaše ime: Domo Acronix

2. Ime administratora: Zoki Roki, Vetko Escobar,

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Zoki Roki i Vetko Escobar su do sada najbolji momci u Administraciji koji brzo dolaze na tiket i trude se uvijek objasniti i rijesiti bilo kakav problem kapa do poda za ove momke

Top Bottom