Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

Zengicolini

.
Player
Vase ime i prezime:Zvonko Nightfall
Ime administratora:Kizule Macak
Razlog zahvalnosti:Kada sam radio u EMS dosta stvario su me ljudi lagali i dosta puta su dolazili ljudi da se deru i urlaju svaki put kada bih pozvao on bi se javio resio problem kada god nesto nisam znao on je to objasnio znaci sve sa primerima objasnjavao.
giphy.gif

Laskee

Player
Player
1. Vaše ime i prezime: Laske Verstappen

2. Ime administratora: Lazar Munchamallow

3.Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Decko dobar admin sve pohvale

Uros Vasquezz

Uros Vasquezz
Player
1. Vaše ime: Uki Sigma
2. Ime administratora: Ninoslav Spikojevski
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Bas sigma admin iskr + ima negativni kanalni tilt W + 67

Tefa gavran

Player
Player
1.Vase ime: tefa gavran
2. ime administratora: Kizule Macakk,Dule Lipov. Lui alcapone ,Toki mic ,Ninoslav Spikojevski,Jeams ivano,Dukat Velascoo
3.Razlog zahvalnosti:momci znaju posao nema sta da nabrajam uvek tu na tiketima i uvek si tu za sve i sve dobro objasne​

Last edited:

zilea

Player
Player
1. Vase ime: Dufi Russ
2. Ime administratora: Matej Angell
3. Razlog zahvalnosti: Uvek je tu kada nekom treba meni je pola sata objasnjavao, nista ga ne mrzi drago mu je pomoci svima.

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Leader
1. Vaše ime: Aleksa Borge
2. Ime administratora: Denis Mic, Tica Abyss, Johny Abyss, Nikola Armani, Micka Mic, Dukat Velascoo, Rich Meow, Toki Mic, Kizule Macakk, Nikola Luther, Zare Ecstasy, Matej Angel, Esko Bar, Daki Sonora, Ivan Wersake, James Ivanov, Luka Cortes.
3. Razlog zahvalnosti: Jesu dobri BOGA MI

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Leader
1. Vaše ime: Aleksa Borge
2. Ime administratora: Lui Alcapone, Nikola Verstappen, Roko Pluxury, Ninoslav Spikojevskii
3. Razlog zahvalnosti: Ne bojte se braćo nisam vas zaboravio, niste stali od pečenja gore, sve 5 dobri momci

Mladeen

Player
Player
1. Vaše ime: Niskii Targaryen
2. Ime administratora: Bogdo radoo
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Pregledao mi je par zalbi i postupio tacno i IC mi pomaze i posteno radi svoj posao

Top Bottom