Momak je nakon bahama provedenih 7 dana dosao i ponovo iz neke ljubomore ili iz zavisti ubija... Ne mogu se vratiti na mesto,a moram podeliti oruzje i municiju za bizz war...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!svejedno dzabe ti djelio ne djelio municu i oruzje kad ruke morate dijeliti prvoMomak je nakon bahama provedenih 7 dana dosao i ponovo iz neke ljubomore ili iz zavisti ubija... Ne mogu se vratiti na mesto,a moram podeliti oruzje i municiju za bizz war...
hoces POV gdje vas 2 me ne mozete ubit + ti imas pancir.. vaske pada i smrdi na podu a ti mašiš svaki metak 10 hitacama kupite ruke i ti i ray zajedno ne mozete mrtvog pimgvina pogoditi haj cao
haj ti odrasti sine moj da ti ne bi neko ispreskako to sto si malo stvorio u bijednom zivotuhoces POV gdje vas 2 me ne mozete ubit + ti imas pancir.. vaske pada i smrdi na podu a ti mašiš svaki metak 10 hitaca
jake pucačine ... to sto vi umišljate to je u vasoj glavi to samo pokazuje koliko ste umisljeni
ma nemam ja sta raspravljati sa tobom, ray je govno maleno decko umobolio lazov raspali, sve sto zna jeste spominjati ljudima roditelje i kao on ce nekome djecu praviti dusa draga metar i zilet, ti si kriv samo sto si kod kljapana takvog nista vise aj ća.Guku ozbiljan si covek,nema potrebe za tastaturom glavu glumiti i na 1000km,imas moj dis,javi se... Uvek si dobrodosao sto se mene tice...