Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Suspect ID
8408
Date of violation
Jul 16, 2022
Time of violation
17 55
Proofs
https://trovo.live/s/MONEBRE/549761808295?vid=lc-387702303389130908&adtag=user.MONEBRE.clip

Mone Shuxna

Player
Player
evo pov vidi se dron i posle sam vido fibovca, mislio lik krade panele ko fibovac uso u kucu da se obucem pancirku.

Suljo Goodman

Player
Player
Prvo nemoj da optuzujes da ti FIB krade panele. Mi smo tu došli jer je parametar od kanabisa bio na tvojoj kući. Ja sam došao da te propitam sadis li kanabis.

Mone Shuxna

Player
Player
ovo je odbrana, jer fibovac kaze da ulazim u enterije pritom se on dere, pa da vidis iz moje perspektive kako se zaliva ananas i popravljaju paneli

Mone Shuxna

Player
Player
Prvo nemoj da optuzujes da ti FIB krade panele. Mi smo tu došli jer je parametar od kanabisa bio na tvojoj kući. Ja sam došao da te propitam sadis li kanabis.
ne bavim se sa kanabis, a svakavi igraju danas na nasem serveru pa me nebi cudilo da fib krade panele. ako si vido pov mogu da zakljucim thread

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Kako mi mozemo da znamo da ti ne sadis kanabis?Kolega je pokusao da vas pita a vi ste iste sekunde pobegli u enterijer.

Diablo Daytona

Player
Player
Pre nego pocnem pregledavati ovu zalbu ispravite sledece greske:
  • Naslov Threada.
  • Imate 6 sati to da ucinite.

Ale Vassago

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Naslov Threda nije izmenjen u zadatom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom