Ja sam ilija sprdandzija i hteo bi da se obratim svim adminima npr strahinja armone i aleksandru milutinovicu aprila kad je ovaj degen uso na srv aleksandar ja sam drzao familiju royalty gomoru od martina sprdandzije i ja i milos sprdandzija i jos par nasih drugara ja sam aleksandra naso kod hotel jer je bio prestao igrati pa je poceo i ja sam ga sreo i ubacio u fam dao link od dc i sve ok bilo onda je doso strahinja koji je tek uso u grad ja sam im dao najace rankove ispod under bosa a danas ti isti ljudi kojima sam dao biznis i 2.5m strahinji jer sam planiro prestat igrat mene salju u demorgen vec par puta njima je dupe zinulo za 10gc a nisu mi rekli ni hvala za to sto sam im uradio vec su samo vise trazili npr strahinji nisam teo da uzmem sako sa zeleni detalji od 1.9 i da mu sacuvam kad on izadje iz bogove onda ja sam mu dao 2.5m trazio mi je i auto jugular koji mu nisam dao prelazimo na marijana pavica majmuna retardiranog koji do pre mesec dana nije znao sta je skil a sad od jednom admin u areni me je pito to se bas secam kako ja njemu skinem pola helta eto o njemu prelazimo na korumpiranog ivkeza obamu majmuna retardiranog koji je unistio server uvek posle grand coinse on kao neka picka pregleda logove i bana ljude oterao je pola ljudi koji znaju pravila a bukv doveo kidare od 10 god koji ne znaju sta je rp eto o njemu prelazmo na ante djukela bolje se upiso dzukela jel je dzukac smrdpjivi salje ljude u demorgen za 2.1 a i on mogu da se kladim ne zna sta je 2.1 kk on moze da se zove djukela ej ljudi moji e serveru na kurac te stavim a svim ovim adminima koji ga unistise dajte mi ban perma da ne gledam ovo 5 pravila ne znate i vi ste mi admini