Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Ilija sprdandzija
Administrators nickname
Ivkez Obama
Date
Jul 17, 2022
Time
00:00
Proofs
Neam

ilija sprdandzija

Player
Player
Ja sam ilija sprdandzija i hteo bi da se obratim svim adminima npr strahinja armone i aleksandru milutinovicu aprila kad je ovaj degen uso na srv aleksandar ja sam drzao familiju royalty gomoru od martina sprdandzije i ja i milos sprdandzija i jos par nasih drugara ja sam aleksandra naso kod hotel jer je bio prestao igrati pa je poceo i ja sam ga sreo i ubacio u fam dao link od dc i sve ok bilo onda je doso strahinja koji je tek uso u grad ja sam im dao najace rankove ispod under bosa a danas ti isti ljudi kojima sam dao biznis i 2.5m strahinji jer sam planiro prestat igrat mene salju u demorgen vec par puta njima je dupe zinulo za 10gc a nisu mi rekli ni hvala za to sto sam im uradio vec su samo vise trazili npr strahinji nisam teo da uzmem sako sa zeleni detalji od 1.9 i da mu sacuvam kad on izadje iz bogove onda ja sam mu dao 2.5m trazio mi je i auto jugular koji mu nisam dao prelazimo na marijana pavica majmuna retardiranog koji do pre mesec dana nije znao sta je skil a sad od jednom admin u areni me je pito to se bas secam kako ja njemu skinem pola helta eto o njemu prelazimo na korumpiranog ivkeza obamu majmuna retardiranog koji je unistio server uvek posle grand coinse on kao neka picka pregleda logove i bana ljude oterao je pola ljudi koji znaju pravila a bukv doveo kidare od 10 god koji ne znaju sta je rp eto o njemu prelazmo na ante djukela bolje se upiso dzukela jel je dzukac smrdpjivi salje ljude u demorgen za 2.1 a i on mogu da se kladim ne zna sta je 2.1 kk on moze da se zove djukela ej ljudi moji e serveru na kurac te stavim a svim ovim adminima koji ga unistise dajte mi ban perma da ne gledam ovo 5 pravila ne znate i vi ste mi admini

Status
Not open for further replies.
Top Bottom