Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku admina | Andelko Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13385
Players nickname
Gagi Tajfun
Administrators nickname
Andelko Elkhabib
Date
Jul 17, 2022
Time
16:27
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/146785/#post-522441

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Nije mi jasno zasto nije zatrazeno da se PC check lik kada ima jos jedna zalba gde se vidi da lik prima previse dmg i vadi se na los internet Rejected - Possible Cheat | 16662 .

Nije mi jasno to da nije pomisljeno da lik koristi VPN ili nesto slicno.

Nije mi jasno zasto se kaze stavite na forum i onda olako se odbije zalba vole bi kad bi vi dosli malo na te evente da igrate i da uvidite sa kojima se sve problemima vasi igraci srecu.

Trey Shakur

-𝚂𝚑𝚊𝚔𝚞𝚛-
Player
bro idk whats wrong with you but i send 2 times pov and thats not enough 2 reports get rejected bc im not cheating i think your against germans thats why you report me for cheating bc you bad and mad that germans better then you HHAA fucking clown
for the admins: that clown try to bann me because of cheating or vpn wtf in my clip you see that i dont fall down bc it was a fucking dsync second this dude is against germans i swear

assc

Player
Player
Nije mi jasno zasto nije zatrazeno da se PC check lik kada ima jos jedna zalba gde se vidi da lik prima previse dmg i vadi se na los internet Rejected - Possible Cheat | 16662 .

Nije mi jasno to da nije pomisljeno da lik koristi VPN ili nesto slicno.

Nije mi jasno zasto se kaze stavite na forum i onda olako se odbije zalba vole bi kad bi vi dosli malo na te evente da igrate i da uvidite sa kojima se sve problemima vasi igraci srecu.
nemaju svi dobar kompjuter i net znas? i nije tvoj problem jesu ga pc check il ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom