okeDe zamisli da stojis na otvorenom izmedju dva kontenjera, i kad dodbije duble tap, trcis na forum i zalis se???
L.P.S.G
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!okeDe zamisli da stojis na otvorenom izmedju dva kontenjera, i kad dodbije duble tap, trcis na forum i zalis se???
L.P.S.G
zivot nas nateraoDa li je realno da se za ovo trazi POV a lik nije bio ni u coveru a kad se napravi ozbiljnija privaja za cit od ove ta se najlakse odbije ?
Marase a gde je POVVidis da su ljudi mnogo glupi
Moli se tvoja mama da mi podudlamolim admina da kazni ovog lika
Mare sta je toliko tesko da das povMoli se tvoja mama da mi podudla
sta ces ti meni da pokazes u zivo bolidu jedanDodji uzivo da vidimo kako ces se provesti,kidaro mala glupa retardiran ona balava jebem ti poreklo majmune mali banovani
dobro igrac ce biti kaznjen za nemanje pov kao sto vidimAl si glup bajo moj de je ovo cit stao si izmedju 2 kotejnera
Al si glup bajo moj de je ovo cit stao si izmedju 2 kotejnera
Mozda ima pov, ali nece da da hahahaha nesto plasi se da da pov,dobro igrac ce biti kaznjen za nemanje pov kao sto vidim
Al kako je to posible cit KAD STOJIS IZMEDJU 2 KOTEJNERA brate objasniMozda ima pov, ali nece da da hahahaha nesto plasi se da da pov,
Brate najjednostavno je da da pov, zasto ne zeli da da pov ?Al kako je to posible cit KAD STOJIS IZMEDJU 2 KOTEJNERA brate objasni
Slažem seBrate najjednostavno je da da pov, zasto ne zeli da da pov ?
Objasni mi ti meni ? hmmm
Nije moguce 6k id da ne ima svoj pov od informale/biz
Da ti jebem mamusta ces ti meni da pokazes u zivo bolidu jedan