Covek salje slike mog rodjenog brata na forum u komentar gde to svi mogu da vide.Nije prvi put,i zeleo bi da se takav covek skloni sa ovog servera.Nije uredu da zbog igrice ja moram da brinem za mene ili brata.To sto ja njega mrzim u rp ne znaci da to mora da predje OOC,pogotovo ne na ovakav nacin.Ovo nije privatan Chat nego je slao na GRAND RP FORUM i na SAHP DISCORD SERVER,da znate jer je pola servera videlo ovo,i neki ljudi me vec sprdaju da imam 3 godine,meni ne smeta al ovaj drazen je to pokreno tim slikama.
ZAMOLIO bi administraciju da dobro razmisli da li ja zbog granda moram da brinem za mene ili bilo koga,ili lepo da dovrsite igranje ovog coveka na grandu i na grandovom diskord,kao i na forumu.Dosta mi je njega i pretnji koje je slao.
Napomena: ovo nije prvi put i on je vec par puta slao moje slike evo jos jednog slucaja:
(
ZAMOLIO bi administraciju da dobro razmisli da li ja zbog granda moram da brinem za mene ili bilo koga,ili lepo da dovrsite igranje ovog coveka na grandu i na grandovom diskord,kao i na forumu.Dosta mi je njega i pretnji koje je slao.
Napomena: ovo nije prvi put i on je vec par puta slao moje slike evo jos jednog slucaja:
(
Last edited: