Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10801
Players nickname
Faust Anda
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Jul 21, 2022
Time
14;00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/150939/

Alomalaaa

Player
Player
Mozes li mi obijasniti iz kog razloga bi ja njemu brojao kad je covek dosao nesto da me pita i kako ja da znam dali me je slucajno udario ili namerno kada i kad lepo pogledas snimak mislis li da sam imao 5 sekunde da mu odbroji pored toga sto mi ne radi mic i ako si vec prihvatio da dokaz bez mog glasa onda prihvati i da nisam mogao da brojim. I kazi mi samo u kojoj situaciji u RL dok te neko udara i puca ti brojis do 5 razmisli malo nemoj samo pravo da gledas jer i sam znas da bi se i ti bunio kao i ja da si na mom mestu neduzan a stradas. razmisli malo sledeci put covek si ne robot

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Mozes li mi obijasniti iz kog razloga bi ja njemu brojao kad je covek dosao nesto da me pita i kako ja da znam dali me je slucajno udario ili namerno kada i kad lepo pogledas snimak mislis li da sam imao 5 sekunde da mu odbroji pored toga sto mi ne radi mic i ako si vec prihvatio da dokaz bez mog glasa onda prihvati i da nisam mogao da brojim. I kazi mi samo u kojoj situaciji u RL dok te neko udara i puca ti brojis do 5 razmisli malo nemoj samo pravo da gledas jer i sam znas da bi se i ti bunio kao i ja da si na mom mestu neduzan a stradas. razmisli malo sledeci put covek si ne robot
Dobili smo kaznu ti i ja, i zalimo se na admina ti i ja :)

To se desi kada obljavljas jadnu zenu, OZENJENU.

Patrik Sins

👑 best in town
Player
I gospodine trebate biti malo kulturniji prema adminovima.

Alomalaaa

Player
Player
I gospodine trebate biti malo kulturniji prema adminovima.
Strasno znaci ocekuje da brojim a pise u opisu da mi ne radi mic ok nije tvoja stvar al sto si onda prihvatio ne razmilja nego trazi samo da mu prodje tiket.... ps da mi vratis hevi to mi poklon xD

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Strasno znaci ocekuje da brojim a pise u opisu da mi ne radi mic ok nije tvoja stvar al sto si onda prihvatio ne razmilja nego trazi samo da mu prodje tiket.... ps da mi vratis hevi to mi poklon xD
Vratit cu ti heavy ako rjesis unwarn obojicama

1) Video ne traje 1min, minamalno vrijeme je 1min videa kako bi admin mogao prihvatiti zalbu.

2) Nisi postavio cjelu situaciju prije i poslje.

3) Ako gledas video ti si mene prvi poceo pucat pa sam se obranio.

4) Ugodan dan.

Alomalaaa

Player
Player
Strasno znaci ocekuje da brojim a pise u opisu da mi ne radi mic ok nije tvoja stvar al sto si onda prihvatio ne razmilja nego trazi samo da mu prodje tiket.... ps da mi vratis hevi to mi poklon

Vratit cu ti heavy ako rjesis unwarn obojicama

1) Video ne traje 1min, minamalno vrijeme je 1min videa kako bi admin mogao prihvatiti zalbu.

2) Nisi postavio cjelu situaciju prije i poslje.

3) Ako gledas video ti si mene prvi poceo pucat pa sam se obranio.

4) Ugodan dan.
Ma vazno da ti cekas iza teniskog terena sa revom u rukama i pancirom a tvoj kolega me urada bas ste dosli da pricamo al slazem nije admin smeo da prihvati video manji od jednog minuta i jos u zatvoru ga cujem prica nekom kako je bio dosta zalbe na njega al ni jedna nije prihvacena fali se.... Znam ga od radije ne postoji igrac koji ce reci nesto pohvalno o njemu kad cuje ante pocne da se smeje i kaze nemam reci ili ti NEMAM KISIKA....

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Ma vazno da ti cekas iza teniskog terena sa revom u rukama i pancirom a tvoj kolega me urada bas ste dosli da pricamo al slazem nije admin smeo da prihvati video manji od jednog minuta i jos u zatvoru ga cujem prica nekom kako je bio dosta zalbe na njega al ni jedna nije prihvacena fali se.... Znam ga od radije ne postoji igrac koji ce reci nesto pohvalno o njemu kad cuje ante pocne da se smeje i kaze nemam reci ili ti NEMAM KISIKA....
Ja sam cekao iza teniskog terena jer sam dosao sa prijateljom. Imam rev u rukama i pancir jer sam mafijas i iz zelenih sam, pa sam vidio da ces pucat na njega pa si poceo na mene, pa sam kreno pucat.

Alomalaaa

Player
Player
Ja sam cekao iza teniskog terena jer sam dosao sa prijateljom. Imam rev u rukama i pancir jer sam mafijas i iz zelenih sam, pa sam vidio da ces pucat na njega pa si poceo na mene, pa sam kreno pucat.
A udarao me iz zajebancije dobio u tom trenutku slog u desnu ruku pa mu zabagovao kazi prst na levi klik od misa vazi ne vadi se nego odlezi ko i svi ostali

Status
Not open for further replies.
Top Bottom