Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24048
Players nickname
Daco Navarro
Suspect ID
20824
Date of violation
Jul 22, 2022
Time of violation
16:11
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Oeet8O2MsoM

David Badbadovic

Player
Player
KAD OBJAVIS OBJAVI SVE KAKO JE BILO A NE DA EDITUJES VIDEO EVO CEO POV...
Pa sam si sebe zakopao stavljas me u kaznenu celiju a nisam ni blizu nje,trebali su da te obuce da to ne smes da radis,nego kad ti lice tako bezi sa lisicama ako vec ne mozes da mu pridjes od pozadi uzmes tazer pa ga tejzas i onda mu stavis lisice ili ga uhvatis pod ruku pa ga odvedes do kaznene celije i ubacis ga....

David Badbadovic

Player
Player
Pa sam si sebe zakopao stavljas me u kaznenu celiju a nisam ni blizu nje,trebali su da te obuce da to ne smes da radis,nego kad ti lice tako bezi sa lisicama ako vec ne mozes da mu pridjes od pozadi uzmes tazer pa ga tejzas i onda mu stavis lisice ili ga uhvatis pod ruku pa ga odvedes do kaznene celije i ubacis ga....
Pritom na tvom pov-u se vidi kako oboje nemate tejzer i tvoj kolega je jasno rekao nemam ja to nikad ne uzimam,pa kako to drzavni sluzbenici nikad ne uzimaju tejzer ?

Svence

Player
Player
sam si se zajebao vidi se na kraju kako ga stavljas u kaznenu celiju a napolju si... cestitam
Druze tolko si nesposoban da ti je pobegao ispred ociju i ti ne mozes da ga stavis u samicu dok niste do nje. Kako bi ti mogao nekog IRL da stavis u samicu a da ste van zatvora…

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Druze tolko si nesposoban da ti je pobegao ispred ociju i ti ne mozes da ga stavis u samicu dok niste do nje. Kako bi ti mogao nekog IRL da stavis u samicu a da ste van zatvora…
druze ti si nesposoban da procitas i odgovoris kako sto treba ja kazem coveku od LSPD-A da se zajebao, ne znam ko je sad tu nesposoban, i jos si lider neformalne a ne mozes razumeti ni jednu recenicu... mislim da bi trebao da budes pametniji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom