Pripadnik LSPD-a, me ubacuje u kaznenu celiju a pritom nisam bio ni blizu nje... sve se vidi na pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!KAD OBJAVIS OBJAVI SVE KAKO JE BILO A NE DA EDITUJES VIDEO EVO CEO POV...Pripadnik LSPD-a, me ubacuje u kaznenu celiju a pritom nisam bio ni blizu nje... sve se vidi na
Pa sam si sebe zakopao stavljas me u kaznenu celiju a nisam ni blizu nje,trebali su da te obuce da to ne smes da radis,nego kad ti lice tako bezi sa lisicama ako vec ne mozes da mu pridjes od pozadi uzmes tazer pa ga tejzas i onda mu stavis lisice ili ga uhvatis pod ruku pa ga odvedes do kaznene celije i ubacis ga....KAD OBJAVIS OBJAVI SVE KAKO JE BILO A NE DA EDITUJES VIDEO EVO CEO POV...
sam si se zajebao vidi se na kraju kako ga stavljas u kaznenu celiju a napolju si... cestitamKAD OBJAVIS OBJAVI SVE KAKO JE BILO A NE DA EDITUJES VIDEO EVO CEO POV...
Pritom na tvom pov-u se vidi kako oboje nemate tejzer i tvoj kolega je jasno rekao nemam ja to nikad ne uzimam,pa kako to drzavni sluzbenici nikad ne uzimaju tejzer ?Pa sam si sebe zakopao stavljas me u kaznenu celiju a nisam ni blizu nje,trebali su da te obuce da to ne smes da radis,nego kad ti lice tako bezi sa lisicama ako vec ne mozes da mu pridjes od pozadi uzmes tazer pa ga tejzas i onda mu stavis lisice ili ga uhvatis pod ruku pa ga odvedes do kaznene celije i ubacis ga....
Druze tolko si nesposoban da ti je pobegao ispred ociju i ti ne mozes da ga stavis u samicu dok niste do nje. Kako bi ti mogao nekog IRL da stavis u samicu a da ste van zatvora…sam si se zajebao vidi se na kraju kako ga stavljas u kaznenu celiju a napolju si... cestitam
druze ti si nesposoban da procitas i odgovoris kako sto treba ja kazem coveku od LSPD-A da se zajebao, ne znam ko je sad tu nesposoban, i jos si lider neformalne a ne mozes razumeti ni jednu recenicu... mislim da bi trebao da budes pametnijiDruze tolko si nesposoban da ti je pobegao ispred ociju i ti ne mozes da ga stavis u samicu dok niste do nje. Kako bi ti mogao nekog IRL da stavis u samicu a da ste van zatvora…