Sve se cuje na POV. Moguce dostavit duzi POV od 1min ali samo se vidi da smo ga robali pa ne znam dal je bitno.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da spomenula je mamuta slazem seI ta osoba ti nije rekla direktno Mamu ti ****** nego u kontekstu mamuti
sta tebe boli kurcina sta ja radim? mozes mi ga se naduvat sad ce pov od minut da dode uskoroI druze sta ti radis u getu sa ljubicastima a u njihovom si gengu a ne nosis boje po snimci se vidi da nisi imao ljubicasto ugasi malo reshade pa onda pricaj nekom nesto u getu si pa sta si ocekivao da te neko vredja da si majmun
1. stvar ti si glup ko kurcina tebra. 100% Je zvao mamute ovdeeto posto ja znam da vi klinci niste culi za mamute
Ti si decko glup. Rekao je dodi vamo mamu ti. Jesi glup ti il nesto. Bolje se makni od ovog posta jer se vidi da imas neki problemPazi mamute da neko zove to nista nije zabranjeno
sta me moze kaznit za to hahahaha. U gangu nisam imam upozorenje. Udruzio sam se sa njima jer su mi svi drugoviI da majore ako se secamo svi 80% posto boje ako si u gengu ovaj baja nema ni jednu boju da se i to uvede i da se kazni