HAHAHA TI SI DECKO GLUP. Ja nikom nisam reko mamutiPa dobro i ti si njemu reko mamuti isto to znaci i da si ti gresio za mamuti
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHA TI SI DECKO GLUP. Ja nikom nisam reko mamutiPa dobro i ti si njemu reko mamuti isto to znaci i da si ti gresio za mamuti
To je taktika. Dode se pucat jer misle da sam nov i ubijem ga.I ja bih te napao nemas gang boje svako bih video prilku da te napadne posto po misli da si nov igrac da si vec gore ljubicasto dole ljubicasto to je okje ili makar gore ljubicasto
Mozda malo. Al opet to nema veze s time da spominjes roditelje. Ti ili bilo tko drugiTo je na neki nacin nefer eto
teraj seKao prvo nemoj da me vredjas jezik pregrizo jada nebula
neka gori, ti ces nesto da napravis hahahahahahahahahaSto si takav ja sam biznismen i mozemo se dogovoriti platite 10m ili ceo ballas gori
neam pojma ko je toLuka Potanja znas kako smo se nekad druzili pa onda hapsimo krademo od bogatih i dajemo siromasnima kao fib <3
ADHD + ADDMamut Ima veliko srce <3 Ko kuca
LOCK ZALBUNakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
- ID 8926 dobiće kaznu za GP 3.2
- Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne
- ID 3996 dobiće kaznu za MG