Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
24345
Players nickname
Drazen Cile
Suspect ID
11041 27811
Date of violation
Jul 24, 2022
Time of violation
00:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=7_s4dqgvP8c

Lacman Kurtzman

Player
Player
Postovanje,

Na snimku se ne vidi kako vi govorite da se vozilo zaustavi unatoc tome sto ste napisali "Ne zaustavljaju se na 3 opomene."
ID: 1374 govori "Green Zona" sto znaci da radi MG.
Takodjer se na pocetku snimka vidi da ID: 24345 radi CR jer njegov Jugular nema bumpere te sa njim pokusava pit manevar na patrolno vozilo.
Sve u svemu, pokusaj nabijanja warna vam nece uspjeti iz razloga sto se na snimku vide samo dvojica a trojica su potrebna da se dobije warn na organizaciju.

S postovanjem,
Rico Campbell

Ile❤

Player
Player
Postovanje,

Na snimku se ne vidi kako vi govorite da se vozilo zaustavi unatoc tome sto ste napisali "Ne zaustavljaju se na 3 opomene."
ID: 1374 govori "Green Zona" sto znaci da radi MG.
Takodjer se na pocetku snimka vidi da ID: 24345 radi CR jer njegov Jugular nema bumpere te sa njim pokusava pit manevar na patrolno vozilo.
Sve u svemu, pokusaj nabijanja warna vam nece uspjeti iz razloga sto se na snimku vide samo dvojica a trojica su potrebna da se dobije warn na organizaciju.

S postovanjem,
Rico Campbell
Momak 3 su kada smo mi dosli u SAHP-u brat sa ID:1089 je krenuo da udara u green zone sta to znaci da radi u SAHP.Hvala puno dovidzenja

Aleksandar Elkhabib

Player
Player
To nabijanje warna SAHP-u iz mrznje ti nece uspeti Drazene, plus se na snimku ne vidi da si rekao da stanemo

Last edited:

Yorma Obama

Player
Player
Vi ste warn dobili koliko ja vidim ali ne od mene
Ja samo stavim stvar koja nije ok jos sam skratio snimak kad tucete Ile bez razlog u GZ i MG kad govori 11041 gdje si drazene komsija a ja sa maskom

Aleksandar Elkhabib

Player
Player
slobodno kaci 11041 za MG a ako si snimao cuje se lepo kad sam rekao da znam sta sam uradio i da kacis slobodno

Yorma Obama

Player
Player
slobodno kaci 11041 za MG a ako si snimao cuje se lepo kad sam rekao da znam sta sam uradio i da kacis slobodno
Bas tako to je u nastavku snimka gdje MG i napadanje u GZ koje nisam htjeo stavit previse je a ti si tu sam priznao krivicu u nastavku i rekao da kacim
Ako Admini zahtjevaju i ostalo nije problem

Dokaz Priznanja

Last edited:
Top Bottom