Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24048
Players nickname
Daco West
Suspect ID
21667
Date of violation
Jul 24, 2022
Time of violation
14:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GQcDNVFShSs

David Badbadovic

Player
Player
E ovako na pov-u se jasno vidi da pripadnik drzavne organizacije pod id-ijem 21677 pise mi kaznu,hapsi me a medjutim nije mi ni skinuo masku znaci koliko ja znam lice mi mora skinut masku da bi me uhapsio...

Last edited:

Veljko Kartell

Player
Player
E ovako na pov-u se jasno vidi da pripadnik drzavne organizacije pod id-ijem 21667 pise mi kaznu,hapsi me a medjutim nije mi ni skinuo masku znaci koliko ja znam lice mi mora skinut masku da bi me uhapsio...
Au brate pa jel imaš ti malo život čoveče. Zadnja 3 dana samo optužuješ FIB za fail rp. Juče tužiš FIB zato što puca nakon izbrojenih 5 sekundi. I juče skratiš video gde te je uništio odgovorima i prikažeš samo kako si ga pitao zašto puca . Prekjuče tužiš FIB isto što i za danas. Samo što si i ti prekjuče radio fail rp a ne samo oni. Tako što se pomeraš i ne slušaš šta ti se kaže u ćeliji možda bi ti i tražio da skineš masku da ga ne ometaš u svom poslu.

David Badbadovic

Player
Player
Au brate pa jel imaš ti malo život čoveče. Zadnja 3 dana samo optužuješ FIB za fail rp. Juče tužiš FIB zato što puca nakon izbrojenih 5 sekundi. I juče skratiš video gde te je uništio odgovorima i prikažeš samo kako si ga pitao zašto puca . Prekjuče tužiš FIB isto što i za danas. Samo što si i ti prekjuče radio fail rp a ne samo oni. Tako što se pomeraš i ne slušaš šta ti se kaže u ćeliji možda bi ti i tražio da skineš masku da ga ne ometaš u svom poslu.
Druze bez obzira da li ga ja ometam ili ne on je duzan da meni skine masku njih je 3 bilo jedan me je mogao uhvatit pod ruku dok mi drugi skine masku...nemoj se praviti pametan prvo se informisi sta i kako pa onda dodji i pisi ovde....

Veljko Kartell

Player
Player
Druze bez obzira da li ga ja ometam ili ne on je duzan da meni skine masku njih je 3 bilo jedan me je mogao uhvatit pod ruku dok mi drugi skine masku...nemoj se praviti pametan prvo se informisi sta i kako pa onda dodji i pisi ovde....
Druže kako oni tebi da skinu masku kada ti nećeš da se nasloniš ako ti jedan kaže imaš da ga slušaš šta ima veze ako ih je 3. Jedan piše kazne i hapsi.

David Badbadovic

Player
Player
Druže kako oni tebi da skinu masku kada ti nećeš da se nasloniš ako ti jedan kaže imaš da ga slušaš šta ima veze ako ih je 3. Jedan piše kazne i hapsi.
Pa momak ako ih je imalo 3 jedan me uhvati pod ruku dok mi drugi skida masku sta je tu tesko ??? zato se i ide po 2 u patrolu

Andrej Kovac

Player
Player
MNOGO SMARAS PUSTI IH DA RADE SVOJ POSAO JER IH OMETAS NIJE TI MOGAO SKINUTI MASKU I SLUSAJ ME KOLIKO SI TI FAILOVAO U TOJ SNIMCI NIJE NI VIDLJIVO JER SI IZREZAO TAJ DIO. :)

Andrej Kovac

Player
Player
E ovako na pov-u se jasno vidi da pripadnik drzavne organizacije pod id-ijem 21677 pise mi kaznu,hapsi me a medjutim nije mi ni skinuo masku znaci koliko ja znam lice mi mora skinut masku da bi me uhapsio...
mNOGO mNOGO mNOGO SMARAS TO JE JEDINO STO ZNAS TI RADIS CELO VREME FAIL RP JEWR PRISILJAVAS DA RADE POGRESKE IZGLEDAV KAO DA NAMJERNO TO RADIS

Ognjen Kartel

Player
Player
posle su me na black-u smarali a ni sami ne znaju ni za sta kace

David Badbadovic

Player
Player
mNOGO mNOGO mNOGO SMARAS TO JE JEDINO STO ZNAS TI RADIS CELO VREME FAIL RP JEWR PRISILJAVAS DA RADE POGRESKE IZGLEDAV KAO DA NAMJERNO TO RADIS
Slusaj momak ukoliko imaju validne dokaze nek okace protiv mene ja nemam nista protiv a do tad budite mi pozdravljeni....

Henry Laat

Not just a Player
Player
Nakon pregleda dokaza, Odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu​
  • ID 21677 će biti kažnjen za FailRp - FailRp je kada neka osoba ne odigra RolePlay situaciju dobro
Zatvoreno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom