Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18028
Players nickname
Stiven Ricardo
Suspect ID
16608 1089
Date of violation
Jul 24, 2022
Time of violation
16:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=jEri96JEw7E

Matkee Magluta

Player
Player
Mozete i sami videti na snimku sta su momci rekli znam i sam da snimak ne traje minimum 1 minut ali sve se vidi i cuje.
Nadam se da ova zajednica nije toliko propala zbog takvih ljudi koji zbog igre spominju porodicu zato sto nije sve po njihovom,ne mislim nista lose o momcima ali neke recenice i pravila moraju da se postuju.To pokazuje kakvo uzasno vaspitanje ovi momci poseduju.

Sake Sakic

Player
Player
Pov mora da bude duzi od 1 minute ljepi moj + video je isječen stavi siutaciju prije ovoga veliki pozdrav

Sake Sakic

Player
Player
+ Ovdje se ne vidi nikakvo vrijedjanje roditelja znaci nema veze sa gp 3.2

ToniZero

Macedonian Player
Player
Mozete i sami videti na snimku sta su momci rekli znam i sam da snimak ne traje minimum 1 minut ali sve se vidi i cuje.
Nadam se da ova zajednica nije toliko propala zbog takvih ljudi koji zbog igre spominju porodicu zato sto nije sve po njihovom,ne mislim nista lose o momcima ali neke recenice i pravila moraju da se postuju.To pokazuje kakvo uzasno vaspitanje ovi momci poseduju.
druze vidi sta koristis to ne sme za snimanje molim admine da pogledaju ovo

Vukasin Siciliano

Player
Player
Cane, de ba povuci zalbu ako imas drugi POV ne postavljaj samo povuci zalbu jer znam te likove

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam ODBITI ovu zalbu.
  • Greske nisu ispravljene u zadatom roku.
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom