Povlacim zalbu
reseno IC
reseno IC
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije bio u toku situacije samo je iso i snimoPOV pucanje bez raloga po ljudima !
ful video imam kako pucane i pre ovoga !!Nije bio u toku situacije samo je iso i snimo
druze pucate okolo bez raloga imam i 4h snimano ako treba saljem sve kako pucate naokoloNisi bio umjesan u situaciu ne znam kako se ne bojis za svoj zivot trcis naokolo dok metci sjevaju prijavljujes sam sebe decko…
Nisi dio ove situacije nista tebi niko nije rekao nit je tebe ko pucao tako da izvini molim te …druze pucate okolo bez raloga imam i 4h snimano ako treba saljem sve kako pucate naokolo
tisi maloNisi dio ove situacije nista tebi niko nije rekao nit je tebe ko pucao tako da izvini molim te …
Zato sto glumis kamermana a nisi dio Life Invader-a,nit si ratni video reporter nema potreba da ti tu budes ako se u toku odvija nesto poput ovoga..tisi malo
sevaju metkovi oko tebe i ti stojis kao da se nista desavaPOV pucanje bez raloga po ljudima !