Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved 1.5 1.6 Opća pravila za državne organizacije | Id 1635

Status
Not open for further replies.
Players nickname
Archi Bekker
Suspect ID
1635
Date of violation
Oct 16, 2021
Time of violation
0:50
Proofs
https://youtu.be/925fXNYQakA
Joined
Oct 12, 2021
Messages
24
1.5 Zaposlenici LSPD -a imaju pravo pretraživati automobil. Ako pronađu bilo kakvo ilegalno oružje ili drogu, imaju ih pravo oduzeti. Sve bi to trebalo zabilježiti na videu. 1.6 Zabranjeno je pretraživati automobil bez naredbi za igranje uloga /try, /do, /me.

Video pokazuje da nije bilo razloga za pretragu prtljažnika, nisam ništa uradio. Zaplijenili su mi svu municiju koju sam stavio unutra. Administracija može pregledati dnevnike.
Tražim od administracije da mi nadoknadi sve.
 

Stefan Makaveli

Player
Player
Joined
May 12, 2021
Messages
9
Ako smem da kazem svoje misljenje kao prvo brt moj FBI Ima pravo pretresti svakoga u koga sumlja sobzirom da je bila pre toga pucnjava u toj blizini gde si bio ti i svi su se razbezali imaju te pravo zaustaviti kao osnovna sumlja da si sudjelovao u taj teroristicki napad druga stavka i ako nisi imao WL mozda si bio povratnik u zatvoru da imas dosije da si hapsen ranije to je dovoljna sumlja da ti se pretrese gepek kao povratniku u zatvor treca stavka mislim da nemas dovoljno dokaza i materijal da nisi krivicno gonjen i povratnik u zatvoru ili sudelovao u teroristickom napadu takodje po rp-u jos jedan razlog zasto imaju pravo pretresti tvoj gepek nemas tablice na vozilu krsis saobracajni zakon trebas biti iskljucen iz saobracaja i dobiti kaznene bodove na tvoju vozacku posto to ne postoji dobijes samo kaznu znaci nemas tablice na vozilu mora se proveriti mozda si ukrao to vozilo mozda nije tvoje i to je plus jos jedan razlog zasto moze da se pretrese celo vozilo plus hodas go remetis gradjane neko ce misliti da si lud al sve je to RP brt moj izvinjavam se adminima sto sam se umesao u komentar samo sam zeleo da kazem svoje misljenje al opet vi znate najbolje.
 
Joined
Oct 12, 2021
Messages
24
Čak i ako su imali razloga za pretragu, nisu to uradili po pravilima. Gdje su komande /me/do / try? Ako su tražili bez IC razloga, onda je ovo više kršenje IC pravila. U ovom slučaju, želim da saznam IC razlog za potragu iz mog auta bez kladjenja, i kako je ušao u moj prtljažnik bez otvaranja kroz komandu.
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
8,279
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 1635 dobit će kaznu za Pravila za Drzavu 1.6
ID 766 dobit će kaznu za pričanje stranog jezika u RP situaciji
- Morate napraviti tehnikal report na forum za vaše stvari
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom