Dali tako sme da radi od ujutro i da ja nemam pristupa svojoj kuci, i opet sutra ce to da rade
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brt ajde da je neka pljacka kuce ali od ujutri to rade i nemamo pristup nicem..Admin iz iste porodice nece da ih kazni rdm celi dan zovemo admine niko nista ne radi
To je bilo naseGeneralno pravilo 6.15 glasi da je ubijanje van geta nedozvoljeno osim sa IC razlogom i mora da se odbroji 5 sekundi, nisi htio da napustits njihov posjed i oni su ti odbrojali, 2 puta nisi posluso 3 put su te ubili.
Koji je njihov razlog,, stoje i ubijaju bez razlogaGeneralno pravilo 6.15 glasi da je ubijanje van geta nedozvoljeno osim sa IC razlogom i mora da se odbroji 5 sekundi, nisi htio da napustits njihov posjed i oni su ti odbrojali, 2 puta nisi posluso 3 put su te ubili.
i bio je nas posed,naci nasa kucaGeneralno pravilo 6.15 glasi da je ubijanje van geta nedozvoljeno osim sa IC razlogom i mora da se odbroji 5 sekundi, nisi htio da napustits njihov posjed i oni su ti odbrojali, 2 puta nisi posluso 3 put su te ubili.
da li*Dali tako sme da radi od ujutro i da ja nemam pristupa svojoj kuci, i opet sutra ce to da rade
Hvala sto me ispravljas izgleda da sam šašav