Pošto on kaže da su oni ninje mene samo zanima kako je on došao na taj krov, jer sam ja bukvalno išao najkraćim putem do tog mjesta.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zelim da stave pravilo zabrenje iskakanje iz helija posto obicno vendetta to radi.
Mah dobro... kako god, tolike ste ninje da se međusobno ubijate.
hahaha bas si smesan retarduPa kad vas sve pobijemo moramo i medjusobno malo
hvala bratehahaha bas si smesan retardu
nisi ti meni brathvala brate
Vidim mrznju u ovom postu.Zelim da stave pravilo zabrenje iskakanje iz helija posto obicno vendetta to radi
Vidim mrznju u ovom postu.
OOC insulting?ajde voznja sa foruma slepci jedni
daOOC insulting?
Ti sto se trpaš u svaku žalbu i turaš nos di ti nije mjesto treba da budeš blacklistan sa foruma,čemu sjebat i ono malo što je zanimljivo. Uzmite pa svi skačite sa padobranom i nema problema.Zelim da stave pravilo zabrenje iskakanje iz helija posto obicno vendetta to radi
Ne mi igramo posteno i penjemo se svuda a vi sskace sa padobranom ko pi***Ti sto se trpaš u svaku žalbu i turaš nos di ti nije mjesto treba da budeš blacklistan sa foruma,čemu sjebat i ono malo što je zanimljivo. Uzmite pa svi skačite sa padobranom i nema problema.
What color is your heli?Ne mi igramo posteno i penjemo se svuda a vi sskace sa padobranom ko pi***
samo.SrpskiWhat color is your heli?
koje boje ti je heli druzesamo.Srpski