nisam ti drugkoje boje ti je heli druze
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nisam ti drugkoje boje ti je heli druze
skako bi ti da imas heli cmoknisam ti drug
ima rent pa necuskako bi ti da imas heli cmok
aj cuti molim te ID-32 je dao pov sta oces sa tim sta glumiss admina sta ?Pre nego što Administracija počne pregledati ovu žalbu, ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate rok 6 sati da ispravite ove greške.
- Video dokaz mora biti duži od jednog minuta.
ko si ti druze da pricasPa ovo sto je uradio nije P.D 1.3
Nisam ja niko poseban samo znam neka od osnovnih pravila da ne postavljam ljude zbog glupostiko si ti druze da pricas
buraz imam pravo okačit koga kad god hoću i kad god hoću, ako nisam upravu odbije mi se žalba i idemo dalje, šta mi prdiš tu bezvezeNisam ja niko poseban samo znam neka od osnovnih pravila da ne postavljam ljude zbog gluposti
Ja bas isto imam tako pravo odgovorit nekome . Stob ti reko pridt bezvezeburaz imam pravo okačit koga kad god hoću i kad god hoću, ako nisam upravu odbije mi se žalba i idemo dalje, šta mi prdiš tu bezveze
pa odgovaraš nakon što si vidio POV njegov i vidio kako leti padobranom, ja sam mislio da je bio već u krugu i zato sam tražio POV, vidio POV i šta je sad problem?Ja bas isto imam tako pravo odgovorit nekome . Stob ti reko pridt bezveze
pa de u klub od Zampe?Ninja kornjače u akciji![]()
Prvo i prvo niko te ne zna a sa ovom žalbom si se obruko jer i sam znas kako smo goreMah dobro... kako god, tolike ste ninje da se međusobno ubijate![]()
pa nisam ja javna ličnostPrvo i prvo niko te ne zna a sa ovom žalbom si se obruko jer i sam znas kako smo gore![]()
Ali se brukas sa žalbom jer znas kako smo dospijeli do gorepa nisam ja javna ličnostkompleksi su čudo...
okAli se brukas sa žalbom jer znas kako smo dospijeli do gore
dobar aim brate svaka castPošto on kaže da su oni ninje mene samo zanima kako je on došao na taj krov, jer sam ja bukvalno išao najkraćim putem do tog mjesta.
zelim da zacepis labrnju bogalju mrtvi posto ocito samo tebe nitko ne zeli u ovom threaduZelim da stave pravilo zabrenje iskakanje iz helija posto obicno vendetta to radi
Bitno da se krilic javiozelim da zacepis labrnju bogalju mrtvi posto ocito samo tebe nitko ne zeli u ovom threadu